golovi

Golovi su uvek dobrodošli kada treba da se naplati tiket!

Golovi, golovi i ponovo golovi su razlog zbog čega je ovaj sjajan tiket postao dobitan! Od svega pomalo, a najviše IGG koje se na tiketu od šest parova zateklo tri puta. Ostala tri tipa su takođe vezana za golgeterski učinak ekipa – dva puta je upisan popularni tip 1&3+, a jednom 2+ prvo poluvreme!


Sve to je začinjeno odličnim Meridianbet kvotama koje su na kraju dostigle koeficijent od skoro 1000! Najveća pojedinačna kvota je bila na opkladu da će na utakmici turskog plej-ofa za plasman u najviši rang, Giresun – Eskisehir, u prvom delu igre svaki od timova dati barem jedan gol!

golovi

Očekivao se tvrd meč, ali su strelci bili izuzetno raspoloženi pa je utakmica okončana rezultatom 3:3, a timovi su mreže zatresli ne samo po jednom, nego po dva puta već u prvom poluvremenu!

Bazel je bio ”sigurica” u duelu sa Sionom, pa je konačan ishod pojačan i golovima. Ipak, Bazel je do pobede došao u drugom poluvremenu, ali se za dobitan tip pobrinuo tek u poslednjem minutu susreta, kada je postavljen konačan rezultat 3:0.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *