Golovi su ”zakon” kada igraju Lion i Monako!

Lion posle osam odigranih kola u prvenstvu Francuske već ima ozbiljan zaostatak u odnosu na vodeće PSŽ i Monako, ali ne i od pozicija koja vode u Evropu sledeće sezone.


Pred utakmicu sa šampionom Monakom koju igra pred svojim navijačima, Lion bi sigurno bio bolje plasiran nego što je osmo mesto, ali je u prethodna tri kola osvojio samo dva boda, primivi u tim mečevima čak osam golova, što je skoro polovina od dosadašnjeg bilansa (17)!

Trener Bruno Genezio je sigurno imao pune ruke posla u pauzi za utakmice reprezentacija radeći na iznalaženju načina da poboljša učinak odbrane, jer će u suprotnom imati dosta problema u nastavku sezone. Svi fudbaleri su mu na raspolaganju osim Marsela koji je pod kaznom zbog crvenog karrtona.

Golovi su ''zakon'' kada igraju Lion i Monako!

Monako je pred pauzu iznenađujuće loše odigrao sa Monpeljeom, dopustivši da mu pobeda izmakne u zaustavnom vremenu, pa je PSŽ opet povećao prednost na tri boda. Nevolju za trenera gostiju Leonarda Žardima predstavlja činjenica da je klub dao čak osmoricu prvotimaca za kvalifikacione mečeve za Svetski kup, pa je prinuđen da napravi neke izmene za okršaj sa Lionom. Tu se pre svega misli na Radamela Falkaoa i Stevana Jovetića koji će sigurno propustiti utakmicu, a Žardim će možda odmoriti još nekog od reprezentativnih povratnika.

Nezavisno od toga ko pobeđuje, ligaški okršaji ovih rivala u Lionu su uvek obogaćeni velikim brojem golova: u prethodna četiri ih je bilo čak osamnaest! Zato nije teško predložiti tip koji se odnosi na tu vrstu opklade, a Meridianbet kvote se nalaze ovde.


23.4.2017. Francuski fudbal: šta Monako može protiv ”preplašenog” Liona?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *