tiket

I najbolji pogreše!

I najboljima se dešava da izaberu pogrešno, što se može videti na primeru priloženog tiketa. Na njemu se nalazi deset parova na kojima je najzastupljeniji brazilski fudbal sa pet utakmica raznih liga ove zemlje, zatim po jedna iz kvalifikacija za afrički Kup nacija, kolumbijske Aperture, argentinske Primere, finale ukrajinskog kupa između Šahtjora i Vorskle i najzad ona presudna, utakmica marokanskog prvenstva  Mogreb Tetuan – Kavkab Marakeš.

3+
Kladioc je na svih deset parova tipovao isti znak 3+ koji je na čak šest mečeva imao izvanredan koeficijent od preko 2, a na spomenutom susretu neverovatnih 2.68!
Nažalost, rezultat navedene utakmice je bio 1:0, a da ironija bude veća , istog dana se igrao još jedan meč iste lige, Magreb Fez – Raja Kazablanka, na kome je palo tri gola, što bi bilo dovoljno za prolaz i naplatu dobitka.
Moglo bi se reći da je kladioc svesno birao mečeve na kojima je 3+ donosio visoku kvotu, da bi ukupan koeficijent bio izvanrednih 1122.55 i da je malo nedostajalo da mu se ostvari ova odlična ideja!