I Zvezda i navijači željni serije pobeda, nova prepreka se zove Rad!

I Zvezda i navijači željni serije pobeda, nova prepreka se zove Rad!

Možda se od silne priče o odličnoj igir koju je Crvena Zvezda prikazala protiv prvog ozbiljnijeg evropskog protivnika, praške Sparte, pomalo zaboravilo da je šampionat Srbije tek započeo i da ovog vikenda vicešampion ima obaveze na Banjici.


Nestrpljenje koje vlada među navijačima Crveno-belih da ponovo vide svoje ljubimce u najboljem izdanju, može da bude odlično pogonsko gorivo za fudbalere Vladana Milojevića u duelu sa Radom, koji su u ovom trenutku puni sampouzdanja. Cilj u prvenstvu Srbije je poznat, a zove se šampionska titula, ali on može biti ispunjen jedino pobeđivanjem.zvezda

Velike su šanse da Zvezda u ovu utakmicu uđe sa izmenjenim sastavom, a pominje se da bi odmor mogli da dobiju Vujadin Savić, Mičel Donald i još neko od fudbalera koji su do sada imali pun angažman. Milojević nema problema sa povredama prvotimaca, pa mu je zadatak samim tim olakšan.

Rad je u prvom kolu iznenađujuće ostao neporažen protiv Napretka u Kruševcu (2:2), gde je dva puta stizao vođstvo favorizovanog domaćina i najavio da bi karakter mogao da bude velika odlika tima u ovoj sezoni. Motiv za domaći tim je pre svega da se iskupe svojim navijačima za previsok poraz od Zvezde na Banjici u prošlom prvenstvu (4:0), odnosno da ostanu nesavladani u duelima sa Crveno-belima prvi put posle četiri godine i devet utakmica! Štaviše, Rad nijednom nije savladao svog velikog protivnika otkako se igra prvenstvo Srbije.

Meridianbet kvote za ovu utakmicu se nalaze ovde.


23.7.2017. Zvezda ne prestaje da se pojačava, Rodić i Radonjić stigli pred duel sa Radničkim


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *