Lengford i Uniks će se držati u Moskvi

Igrajte na Uniks protiv CSKA, Raduljica i Mačvan po starom

Evroliga je nametnula paklen tempo, pa će se u četiri dana odigrati dva kola, a prvi meč u četvrtak igra se u Rusiji gde se sastaju CSKA i Uniks.

Tim iz Kazanja ima tri poraza za sada, ali to ne odslikava njihovu igru. Kit Lengford drži sve konce igre i deluje da timu nedostaje još bar jedan kvalitetan stranac da bi se Uniks borio za prolazak u Top 8.

CSKA je dobio sva tri meča, ali samo je duel sa Galatasarajem dobijen velikom razlikom. Deluju “Armejci” sigurno, ali Dimitris Itudis ništa ne forsira na startu sezone. Ne postoji šansa da CSKA ne uđe u Top 8, pa čak ni da nema prednost domaćeg terena u toj fazi, tako da se forma polako brusi. Tako će biti i sada, Uniks neće biti pregažen.

Hendikep stoji na -16,5, a tu dvojka vredi 1,93. Čak i ako tim iz Moskve na startu dođe do veće prednosti kasnije će igrati rasterećenije, tako da se pobeda od 17 poena razliek neće desiti.

Darušafaka je kvalitetniji tim od Efesa po našem mišljenju, a u ovom duelu imamo sudar dve filozofije. Velimir Perasović uglavnom ima sjajne napadačke ekipe, dok David Blat kroz celu karijeru igra sa odličnom odbranom.

Efes ima tri poraza, mada im ni raspored nije išao previše na ruku. U ovom meču verujemo u tim Darušafake. Ovo je ekipa sa jednim od najboljih trenera, ako ne i najboljim trenerom u Evropi. Takođe tim je jako kvaliteta i smatramo ih za jednog od najvećih favoritaza plasman u Top 8. Odigrajte kec uz što manji hendikep, predlažemo -1,5 ili -2,5.

Kada igra Olimpija iz Milana mi predlažemo pluseve. Sada se tim iz Italije sastaje sa Real Madridom koji takođe ima mnogo napadačkog talenta u timu. Granica poena je 177,5, a nijedan od ova dva tima se do sada nije spuštao ispod 80 poena po meču. Sada će biti još efikasniji, a uz + predlažemo i 2 na Real uz hendikep od 5,5 poena.

Baskonija diže formu, ima dugu klupu, a sada igra derbi sa Olimpijakosom.Ovo je ubedljivo najteži meč za tipovanje i zato ćemo se uzdržati od prognoziranja pobednika. Odigrajte manje od 163,5 poena i uživajte u jakoj odbrani.