Ima vremena za Videoton, Partizan prvo mora da reši Spartak!

Ima vremena za Videoton, Partizan prvo mora da reši Spartak!

Partizan i Spartak su sviju utakmicu u Subotici trebalo da počnu mnogo ranije nego u 19 časova, ali vreme početak pomereno zbog previsoke temperature koja se u poslednjih nekoliko dana penje i do preko 40 stepeni Celzijusa.


U taboru Crno-belih postoji i drugi uzrok za ”povišenu temperatutu”, a on se zove Videoton, što je ime protivnika u baražu za UEFA Ligu Evrope. Saznanje da će se za grupnu fazu u elitnom takmičenju boriti sa ekipom koju vodi tvorac prošlosezonskih uspeha, Marko Nikolić, izazvalo je pomešane emocije u klubu. Sa jedne strane nikom nije previše drago što će morati da se suoče sa odličnim taktičarom koji uz to, dobro poznaje Partizan, ali opet, prisutna je i neka pritajena radost jer Videoton ne spada u timove koji ne mogu da se savladaju.

Do te utakmice ima još vremena, a jedan od zadataka koje Miroslav Đukić i njegovi fudbaleri moraju prethodno da obave je gostovanje u Subotici, gde ih dočeku eekipa koja je u prva dva prvenstvena kola ostavila odličan utisak i osvojila svih šest bodova.Partizan

Trener šampiona će napraviti neke izmene u sastavu, a pretpostavlja se da bi Tavamba i Jevtović susret mogli da započnu na klupi.

Spartak je u prvom kolu pobedio Bačku sa 2:1, a u drugom je bio još uverljiviji i slavio na gostovanju u Čaku rezultatom 4:0. U domaćem klubu su najavili da će pokušpati da nastave seriju dobrih igara i rezultata, bez obzira što im je protivnik šampionski tim Crno-belih. Uostalom, prošle godine Subotičani su bili bolji na sovm terenu i naneli Partizanu jedan od samo tri poraza u prvenstvu! Ako Spartak igde ima šanse da savlada Crveno-bele, to je onda na Gradskom stadionu u Subotici gde je ostvario svih pet prvenstvenih pobeda nad svojim velikim protivnikom, ali i bio poražen 17 puta.

Meridianbet kvote za ovaj duel se nalaze ovde.


3.8.2017. Partizan u Atini nije razočarao, ali Liga šampiona ipak ostaje van dometa


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *