dobitak

Imobile, penal ti se pozlatio!

Izvanredno! Deset parova i deset pogodaka čine ovaj sjajni dobitni tiket na kome su sve utakmice počele u rasponu od samo pola sata, što znači da je praćenje i zaokruživanje tipova proteklo uz dosta uzbuđenja!

Imobile
Za početak je najvažnije bilo da na utakmici Gent – Zulte Varegem ne padne gol pre 28. minuta, a posle je sve bilo lako, bar ”na papiru”!
MVV i Dordreht su prvo poluvreme završili bez golova, dok je Sasuolo gubio od Krotonea. Oba domaćina u tim susretima su došla do identične pobede 2:1, što je bilo dovoljno da tip više golova u drugom poluvremenu posten dobitan.
Inter je izgubio zbog promašenog penala Ikardija, ali je rezultat 1:2 odgovarao kladiocu za 2-3 gola.
Praćenje rezultata je imalo i svoje dramatične trenutke koji su kulminirali posebno na dve utakmice: Nec – Fejenord i Lacio – Bolonja.
Dupla opklada GG&3+ na utakmici holandske lige u Nijmegenu je došla tek u 91 minutu kada je Fejenord postigao pobedonosni pogodak.
Šta tek reći za susret u Rimu gde je Imobile doneo bod Laciju, a kladiocu vredan dobitak golom iz penala za 1:1, na koji se čekalo čak do zaustavnog vremena i 97. minuta!