Inter je u velikom naletu, ali ni Sampdorija nije ''mačji kašalj''!

Inter je u velikom naletu, ali ni Sampdorija nije ”mačji kašalj”!

Samo tri dana pošto je zaustavio ”razuzdani” Napoli, Inter na svom terenu ima priliku da pokaže svoju ozbiljnost protiv Sampdorije koja takođe od početka sezone igra u odličnoj formi.


Ekipa Lućana Spaletija u velikoj meri koristi činjenicu da takmičarske obaveze ima samo na domaćoj sceni, pa je uz vodeći Napoli trenutno jedina neporažena ekipa u Seriji A. Stvari među Nerazurima od početka sezone funkcionišu odlično, a Spaleti ima priliku da pokaže svoju osobine odličnog taktičara u timu koji sada pokazuje ozbiljne namere da konkuriše za Skudeto.

Jeste da je rano za davanje prognoza koje sežu tako daleko, ali je činjenica da će kako sezona bude odmicala konkurentski timovi imati više problema u pogledu povreda i odmora fudbalera nego Inter i da će Spaleti to znati da iskoristi.

U sastavu domaćih i dalje nema povređenog Marsela Brozovića, a pretpostavlja se da će biti i nekih izmena u timu u odnosu na duel sa Napolijem. na terenu bi od početka mogli da se nađu Žoao Mario, a možda čak i Kanselo i Dalbert koji bi zauzeli pozicije u odbrani.

Inter

Sampdorija je tokom leta prodala neke od najboljih igrača iz prethodnih sezona – Patrika Šika i Luisa Muriela, dok je Milan Škrinjar prešao upravo u Inter , zbog čega se očekivalo nešto teži početak sezone. Usledilo je upravo suprotno jer su se pristigle zamene Duvan Zapata i Đanluka Kaprari odlično snašli u koncepciji i zamislima trenera Marka Đampaola.

Štaviše, Đenovljani su do sada izgubili samo od Udinezea, ali su se od tog neočekivanog poraza povratili sa dve uzastopne pobede protiv Atalante i Krotonea u kojima su postigli čak osam golova!

Uspeh je tim veći pošto je ekipa duže vreme bez pomoći povređenih Vivijana, Dodoa i Kapecija. Sampdorija je prošle sezone savladala Inter na ”Đuzepe Meaci”, prvi put posle više od dvadeset godina, ali su Crno-plavi sada neka sasvim druga priča.

Posle pobede u Derbiju Dela Madonina i zaustavljanja Napolija, Inter novim trijumfom može svoje navijače samo da učvrsti u uverenju da je ponovo došlo vreme za neki trofej.

Predlog za tip je pobeda domaćih, ali ne sa previše golova na utakmici. Meridianbet kvote za ovaj susret možete pogčledati ovde.


21.10.2017. Napoli protiv Intera: da li je došao kraj za nepobedive?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *