Inter ima razloga da takmičenje u Kopa Italija shvati veoma ozbiljno

Inter najavljuje uspeh u kupu

Posle pobede nad Kjevom u Seriji A, Inter želi da nastavi pobedonosnu seriju u duelu sa Bolonjom koja na San Siro stiže u utorak uveče.


Inter ima razloga da takmičenje u Kopa Italija shvati veoma ozbiljno, pošto je odavno jasno da je Skudeto nedostupan, a takmičenje u Ligi Evrope je završeno veoma neslavno.

Doduše, trijumf u poslednjoj utakmici grupne faze nad Spartom je označio početak niza od šest pobeda Nerazura, u kojima je postignuto 13, a primljeno svega 3 gola.

Stefano Pioli bi u sastav mogao da uvrsti Garija Medela pod uslovom da pokaže da je potpuno spreman, kao i Marsela Brozovića koji nije igrao protiv Kjeva.

Ever Banega i Pinamonti su van konkurencije za sastav, a moguće da je Miranda i Perišić budu pošteđeni napora ove utakmice.

Na drugoj strani, Roberto Donadoni ne može da računa veliki broj povređenih fudbalera, iz kojih razloga će njegova jedanaestorka pretrpeti znatne izmene u odnosu na sastav koji je pre nekoliko dana osvojio sva tri boda protiv Krotonea.

Bolonja u svakom slučaju nema razloga da strahuje za svoj status u Seriji A, ali s obzirom na situaciju, moguće je da ambicije Donadonijeve ekipe ni u kupu nisu preterano visoke.

Zanimljivo je da su Inter i Bolonja u tri prethodna okršaja u ovoj fazi kupa završili bez pobednika, a da je Inter u sva tri slučaja otišao dalje posle produžetaka ili izvođenja jedanaesteraca.

Takođe treba reći da su Crno-plavi samo jednom u svojoj istoriji ispali iz osmine finala nacionalnog kupa, u kojoj fazi se pojavio čak 41 put!

Meridianbet kvote za ovaj okršaj se nalaze ovde.


28.11.2016.Inter sa novim trenerom, ali starim problemima