Inter želi i drugu pobedu nad šampionom!

Inter želi i drugu pobedu nad šampionom, a da li je to i ostvarivo?

Osveta je prva stvar koju Juventus ima u vidu pred subotnji okršaj sa Interom pred svojim navijačima u Torinu.


Iako pobeda u utakmici mnogo manje znači za Juventus nego za Inter, šampionske navike su stvar koja se ne zaboravlja tako lako, pa je lako zaključiti da će Stara dama hteti da se u punoj meri revanšira svom protivniku za septembarski poraz na San Siru, koji je jedan od ukupno četiri koliko ih je Alegrijeva ekipa doživela ove sezone u Seriji A.

Na papiru, to možda i ne bi trebalo da bude pretežak zadatak za Belo-crne koji od septembra 2015. godine nisu izgubili nijedan bod na svom terenu!

Sa druge strane, Inter se nalazi u fenomenalnoj formi i do poraza od Lacija u Kopa Italia pre nekoliko dana, ostvario je seriju od devet uzastopnih pobeda u svim takmičenjima!

Međutim, ta fantastična serija ima i jednu malu ”manu”, naime, Inter u tom periodu nije imao nijedan susret sa nekim od timova koji se nalaze među osam prvoplasiranih, tako da će gostovanje u Torinu biti pravi test kvaliteta za fudbalere Stefana Piolija.

Nijedan od velikih protivnika u novom Derbiju Italije nema igrače koji su pod kaznom, pa čak ni problema sa povređenim fudbalerima što znači da će na teren Juventusovog stadiona ekipe istrčati u najjačim sastavima.

Inter je od 2005. godine samo jednom pobedio Bjankonere u Torinu (2012) u Seriji A. Nerazuri su u tom periodu šest puta izgubili, a u samo tri prilike uspeli da osvoje po bod.

Od ukupno 230 derbija, 168 su odigrani u okviru prvenstava Italije: Juventus je mnogo bolji sa 79 pobeda naspram 46 koliko ih ima Inter!

Da li bodovi i ovoga puta ostaju u Torinu? Proverite šta kažu Meridianbet kvote!


22.1.2017. Juventus sam sebi smanjio pravo na grešku