Italija

Italija: Liga šampiona je na talonu, Napoli mora da pobedi u Đenovi!

Naravno da Napoli neće odustati da iskoristi i najmanju šansu koja bi mu se ukazala da se direktno plasira u Ligu šampiona, mada je s obzirom na raspored u poslednjem kolu, ipak izvesnije da će to biti kroz kvalifikacije.


Nažalost po Napolitance, Roma koja im beži jedan bod, na svom stadionu dočekuje Đenovu u meču koji će biti oproštajna utakmica Frančeska Totija, pa tu ne bi trebalo računati na neko iznenađenje.

Doduše, ni Napoli nema previše težak zadatak protiv drugog kluba iz Đenove, Sampdorije, koja je bez pobede skoro dva meseca, a i protiv koje generalno nema previše problema. Pored toga, domaćin će na Luiđi Ferarisu biti bez sjajnog Luisa Muriela koji je isključen prošle nedelje. U napadu Sampdorije će igrati talentovani 21-godišnji Čeh, Patrik Šik i iskusni Fabio Kvaljarela koji su postigli po 11 golova, isto koliko i suspendovani Muriel.

Maurisio Sari ima na raspolaganju sve fudbalere, što znači da će domaćin imati mnogo problema da zadrži sjajne napadače Napolija. Izvanredni Dris Mertens, Insinje, Kalehon, Hamšik i ostali su ove sezone postigli čak 90 golova, što je za sada, 15 više od šampiona Juventusa.

Napoli je posebno impresionirao na gostovanjima osvojivši 40 bodova, ali ga je preveliki broj remija u ligi (8) ponovo ostavio u senci Bjankonera.

Kako će izgledati ovaj susret može se naslutiti iz podatka da Sampdorija nije savladala Napoli u prethodnih 11 okršaja u kojima je izgubila osam puta i primila skoro tri gola u proseku.

Predlog za tip je najmanje dva gola gostiju u prvom delu igre, a Meridianbet kvote pogledajte ovde.


20.5.2017. Italijanski fudbal: Napoli i Fiorentina u “Bici za Evropu“!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *