fudbal

Italijanski fudbal: Karpi i Frosinone počinju bitku za finale!

Plej-of koji se igra na kraju sezone u Seriji B, možda i jeste malo komplikovan (ah, ti Italijani), ali je u svakom slučaju interesantan i to ne samo za one koje zanima ko će pored Spala i Verone, popuniti preostalo upražnjeno mesto u Seriji A.


U jednom od dva polufinalna duela učestvuju Karpi, koji je ligašku kampanju završio na sedmom mestu i trećeplasirani Frosinone. Ova dva tima su inače, bili članovi najbolje italijanske fudbalske lige u sezoni 2015/16, a kuriozitet je da su obe ekipe tada ostvarile pobede pred svojim navijačima istovetnim rezultatom 2:1.

Kada je u pitanju tek završeno takmičenje u Seriji B, utakmica na stadionu Sandro Kabasi na kome igra Karpi je završena bez golova, da bi u drugom delu lige Frosinone pobedio sa 1:0.

Italijanski fudbal: Karpi i Frosinone počinju bitku za finale!

Za razliku od četvrtfinala u kome se igra samo jedna utakmica, polufinale se igra po principu kod kuće i u gostima, posle čega bolji tim odlazi u finale. Budući da je bio lošije plasiran od Frosinonea, Karpi je morao da odigra i jedan četvrtfinalni susret u kome je kao gost savladao Citadelu sa 2:1.

Oba tima se nalaze u dobroj formi – domaćin je neporažen u prethodnih šest utakmica, ostvarivši u tom periodu četiri pobede, dok je gostujući tim posle lošeg učinka u aprilu, uspeo da sredi redove i pobedi u četiri od pet poslednjih kola Serije B.

Karpi je favorit u prvoj utakmici iako je na svom terenu tokom sezone pobedio samo devet puta, zabeleživši isto toliko remija u preostalih 12 mečeva!

Predlog za tip u ovom susretu je tačan rezultat 0:0 po Meridianbet kvoti 6.50.


21.3.2016. Serija B: “vukovi“ favoriti na svom Parteniju


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *