Predsedički izbori Ljubiša Preletačević Beli

Izbori 2017 – Šta kažu kladioničari: pobednik, kandidati, izlaznost?

Meridian je kao po običaju prvi izbacio svoju ponudu, iako predsednički izbori za 2017. godinu još uvek nisu raspisani niti se znaju svi akteri izborne trke.

Još uvek nismo ni zakoračili u kalendarsku godinu u kojoj će se održati predsednički izbori, a ponuda za predsedničke izbore već je odavno na Meridianbet.rs.

Ponuda je jako raznovrsna , pa tako se za sada može naći dve vrste opklada kada su u pitanju predsednički izbori. Postoji preko 40 kandidata u ponudi za pobednika izbora. Uz to postoji mogućnost za klađenje na to ko će biti kandidat političke stranke na ovim izborima.

Naši kladioničari kao i cela javnost najviše se interesuje ko će biti kandidat SNS-a na ovim izborima. To je najaktuelnija tema, a to zapravo nije dilema. Tomislav Nikolić je najverovatnija opcija, posle njega sledi Aleksandar Vučić, ali postoje kvote za još nekoliko kandidata.

Cela ponuda se može videti na našem sajtu, ali procena našeg iskusnog tima koji sastavlja kvote je da su šanse kandidata iz redova SNS-a poput Zorane MIhajlović ili Nikole Selakovića, male.

Naše kvote se usled redovnih dešavanja i brižnih procena našeg tima svakodnevno menjaju. Recimo kvota na pobedu Tomislava Nikolića se od vremena prvobitnog izbacivanja ponude smanjila, što znači da njegove šanse za pobedu rastu.

Treba napomenuti da naši igrači klađenje ipak shvataju kao zabavu, i da svako ima svog favorita na izborima. Za sada su uložene svote na kandidate male, a nije retko da se ulažu opklade na kandidate sa kvotom većom od 20 ili čak neke sa trocifrenim kvotama. Nadamo se da će im ceo izborni proces, a naročito izborna noć biti još zanimljivija uz Meridianbet tikete.

Prethodno iskustvo je takvo da kako se izbori približavaju ulozi se povećavaju, ali ipak ostaju drastično manji u odnosu na opklade vezane za sport.

Kada su predsednički izbori u pitanju čak i ono čega nema u ponudi može biti odigrano, za to je tu naša slobodna igra.

Naši igrači su do sada tražili da se klade na izlaznost na izborima, te da pogađaju koliko će biti nevažećih listića, hoće li se kandidovati Ljubiša Preletačević Beli. Bilo je i interesovanja za kvote vezane za Lokalni Front – hoće li izaći sa svojim kandidatom ili ne.

Igrači velikom većinom veruju da će interesovanje za izborni proces biti veliko i da će izlaznost biti na visokom nivou.

Kako dolazimo do kvota?

Ovo je često pitanje koje nam se postavlja. Meridianbet u svim izbornim ciklusima prvi izlazi sa ponudom, a našim igračima predstavljamo ponudu i pre nego što su svi akteri izbora poznati.

Ovi predsednički izbori u Meridianu nisu izuzetak i kvote pravi iskusni kvoterski tim. Poznati smo kao kladionica koja uvek ima prvu i najobimniju ponudu, a metodologija pravljenja kvota je složena.

Do kvota se dolazi u kombinaciji koriščenja činjenica koje su poznate javnosti, rezultata prethodnih ciklusa, a u kasnijim fazama izbornog procesa važna su i terenska i ostala istraživanja marketinških agencija.

Do sada smo imali puno uspeha u predviđanju i mnogi nam više veruju nego političkim ekspertima i agencijama koje se usko bave praćenjem političkih dešavanja.