Predsedički izbori Ljubiša Preletačević Beli

Izbori: Beli Preletačević je hit, sve zanima drugi krug i izlaznost

Meridianbet je prvi izašao sa ponudom za klađenje na predsedničke izbore, još u decembru, a sada pred izbore evo šta je naše igrače najviše zanimalo.

Luka Maksimović alias Ljubiša Preletačević Beli je bio pravi hit, kako na internetu tako i u našim kladionicama. Početna kvota na njegovu pobedu na izborima bila je 1.000, a sada je manje od 100! To govori o tome kolika euforija vlada oko njega.

U ponudi od preko 300 tipova za klađenje na ove predsedničke izbore veliko interesovanje je vladalo i na pitanje da li će biti drugog kruga i kakva će biti izlaznost. Što se klađenja tiče na izlaznost se možeš kladiti ne samo na nivou cele Srbije ili nekog regiona. već ikada je u pitanju izlaznost u svim opštinama!

U trci za drugoplasiranog kandaidata imamo očigledno četiri realna kandidata – pošto se kvote na Sašu Jankovića, Vuka Jeremića, Vojislava Šešelja kreću od 1,40 do 5, a u toj grupi je i Ljubiša Preletačević Beli. Svi ostali kandidati koji su ponuđeni imaju drastično veće kvote, sve redom trocifrene.

Meridianbet ti jedini daje ponudu za klađenje na sledećeg predsednika Vlade Srbije, a tu su se za sada istakla dva kandidata sa kvotama 2,50. U pitanju je bivši ministar pravde Nikola Selaković i nekadašnji premijer Ivica Dačić.

Jedno vreme je Dušan Vujović važio za kandidata sa najmanjom kvotom, ali sada se uloženi novac na njega četiri puta uvećava! Tomislav Nikolić je i dalje u toj trci sa kvotom 10, a u ponudi su i Ana Brnabić i Zorana Mihajlović.

U ponudi su još i pogađanje koliko će procenata osvojiti svaki predsednički kandidat i još mnogo toga – ukupno preko 300 tipova za klađenje.

Otkucavaju poslednji sati naše ponude, pošto u ponoć kreće predizborna tišina. Iskoristi poslednje momente i kladi se na izbore.