tiket

Izvanredan tiket sa uživo klađenja!

Kako da napravite tiket sa malo parova, a da eventualni dobitak bude zadovoljavajući? Jednostavno je – odaberu se tipovi sa visokim kvotama što nije teško pronaći, bar ne u Meridianu s obzirom na raznovrsnu ponudu i kvote koje su uvek bar za nijansu više.

tiket
Na ovom dobitnom tiketu je veoma uspešno oprobana upravo ta receptura pa je sa samo pet parova kreirana ukupna kvota 2162.16, a glavna odlika tiketa je da su svi parovi odigrani na uživo klađenju! Potrebno je samo izabrati pravi momenat što je vlasnik ovog sjajnog tiketa svakako učinio!
Najviša kvota 7.50 je dobijena na paru Hibernijan – Livingston gde je domaćin kao favorit sebi dopustio da gubi na poluvremenu, pa je do pobede stigao tek u poslednjih 15 minuta meča.
Ista priča se odigrala i na utakmici Engleskog čempionšipa, gde je pogođena kvota takođe bila izvanredna – 6.50.
Kvota za X na meču Lids – KPR je bila 4.40, ali možda bi pokvarila tiket da nije bilo penala za goste na kraju utakmice koja se završila rezultatom 1:1.
U dva susreta engleske Vanarama nacionalne lige koji su se našli na tiketu, takođe je bilo veoma uzbudljivo. Naime Grimzbi i Dover su do pobeda nad Alderšotom i Altrinhemom došli takođe posle preokreta, pa je po završetku svih mečeva, ovaj tiket sa odličnim kvotama postao dobitan!