Kad utakmica neće da uđe u iks, onda neće!

Izvanredan tiket, šteta što nije mogla Turbo isplata

Odeš u Meridianbet, uplatiš šest prelaza iz iksa, dobiješ odlične kvote i onda te samo Ksamaks izneveri! Pa zar to nije maler i to veliki?


Kladilac možda nije mogao da zbog termina utakmica zatraži Turbo isplatu, ali je trebalo da pokuša sa jednom manje što bi mu opet donelo odličan dobitak!

Izvanredan tiket, šteta što nije mogla Turbo isplata

Ubedljivo najluđa utakmica je odigrana u Peskari gde je viđeno čak osam golova! Kakva je tek kvota bila na to! Samo u prvom poluvremenu ih je bilo četiri (2:2) i to uz promašen jedanaesterac domaćih, da bi Lacio u drugom još četiri puta zatresao mrežu nesrećne Peskare!

Vodeći u prvenstvima Belgije i Holandije, Briž i Fejenord su savladali Šarloa i Tvente, kao i Paok Asterasa u šampionatu Grčke.

Tiket je bio začinjen i jednom prijateljskom utakmicom u kojoj je Salcburg sa dva gola u drugom delu igre pobedio Rozenborg.

Nažalost, samo je Ksamaks “prodao“ mada je tok rezultata u prvom poluvremenu nagoveštavao da i taj tip može da bude dobitan. Do 34. minuta je bilo 1:1, a onda je Ksamaks postigao drugi gol pa je utakmica na kraju došla iz keca, a ne iz iksa!