1,7 miliona jednim potezom

Jednim potezom do 1,7 miliona!

U Meridianu je viđen najveći dobitak na internet kazinu ikada! Jedan igrač je dobio preko 2 miliona dinara!

To se dogodilo na slotu Rugby star i to iz jednog spina! Naš verni igrač koji je bio srećne ruke je prvo povezao tri scatter simbola i dobio besplatne spinove. Te tri lopte za ragbi donele su mu 15 besplatnih spinova, a jedan od njih je od njega napravio milionera.

Pošto se dobitak stečen besplatnim spinovima multipikuje, naš igrač je uspeo da poveže nekoliko dobitnih linija u samo jednom spinu i na kraju doda na svoj račun rekordnih 1,7 miliona dinara!

To naravno nije sve, pošto je u ostatku te bonus igre uspeo da skupi još preko 300.000 dinara, pa je praktično jedan spin uspeo da mu donese preko 2 miliona dinara! Samo u Meridianu jedan klik može da vam donese milione!

Zašto i ti ne bi bio slične sreće? Isprobaj Rugby Star, možda i tebe žestoki momci sa ragbi terena načine milionerom.

Rugby Star je već postao klasik na internet kazinu, a tu su i neke nove igre koje te čekaju. A među preko 300 igrica su i dva najbolja načina da prekratiš vreme čekajući novu epizodu Game of Thrones!

Zavrti jedan od naša dva Game of Thrones tematska slota i svakog ponedeljka možeš da dobiješ besplatne spinove!

A osim toga tu je i preko 300 drugih igrica. Od ruleta i pokera, sve do tematskih slotova i džekpot igara, kazino ti nudi zabavu 24/7!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *