Juventus

Juventus sam sebi smanjio pravo na grešku

Iako Juventus i dalje ima pravo na grešku, ono se posle poraza na Artemio Frankiju proteklog vikenda, svelo na najmanju moguću meru.


Taj mali postotak postoji zahvaljujući tome što Stara dama ima jednu utakmicu manje od svojih najbližih pratioca, Rome, Napolija i Lacija.

Upravo Lacio dolazi u Torino da u vreme ručka pokuša da istakne svoje ambicije za jedno od mesta koje vodi u Ligu šampiona, a možda čak i za nešto više.

Masimilijano Alegri će biti bez suspendovanih Aleksa Sandra i Stefana Sturara, ali mu je na raspolaganju Stefan Lihštajner.

Simone Inzagi i njegovi fudbaleri su od kraja decembra pa sve do nedavnog okršaja sa Đenovom u kupu, izgubili samo dve takmičarske utakmice, od koji je jedan bila gradski derbi sa Romom.

Lacio u Torino stiže sa sve tri pobede u 2017. godini, ali bez Keite koji je u sastavu Senegala na Afričkom Kupu Nacija, kao i suspendovanog Senada Lulića.

Juventus je u neverovatnoj seriji od 24 ligaške utakmice bez poraza od svog aktuelnog protivnika, u kojima u poslednjih pet nije primio čak nijedan gol!

Dali se Stara dama oporavila od poraza u Firenci? Meridianbet kvote pogledajte ovde.


11.1.2017. Nema dileme za Juventus – Crno-beli žele odbranu trofeja