Juventus želi da uzme ono što mu pripada!

Juventus želi da uzme ono što mu pripada!

Nešto definitivno nije u redu sa tabelom Serije A, jer situacija u kojoj se Inter pred Derbi Italije nalazi na vrhu, a Juventus dva mesta niže, ne može da se nazove prirodnim poretkom stvari!


Nebitno je što se sa tom konstatacijom ne bi složili navijači Nerazura, ali se takva slika odavno nije videla u Kalču pogotovo ne u periodu dominacije Stare dame koji traje cele tekuće decenije!

No, takav dodatni ”začin” će samo pojačati sve već dobro poznate sastojke ove velike utakmice, koja u zavisnosti od rezultata može da donese promenu u poretku, ali i da ostavi status kvo.

Pobedom u Napulju početkom prošle sedmice, Juventus je svim zainteresovanim strankama janso stavio do znanja da ima nameru da krunu neprikosnovenog vladara Kalča i dalje zadrži na sopstvenoj glavi, što bi značilo sedmu uzastopnu titulu. Bjankoneri su naneli prvi poraz Napoliju ove sezone u prvenstvu Italije, a Meridianbet kvota da će isto da se dogodi i Interu iznosi 1,75.

Ko veruje u rad Lućijana Spaletija koji je prosto preporodio poslednjeg italijanskog šampiona Evrope, može da tipuje dvojku po kvoti 4,90, ali uz napomenu da je Inter poslednji put nadigrao Juventus u Torinu pre tačno pet godina!

Juventus bez dileme ima kvalitetniji sastav od svog gosta, međutim, ima i više takmičarskih obaveza pošto Inter ove sezone ne učestvuje u evropskim kupovima. Mnogo više vremena za odmor fudbalera i taktičku pripremu je nešto što je Spaleti iskoristio do maksimuma i ne treba ni sumnjati da je do detalja razradio plan napada na šampiona.

Ekipe su u kompletnim sastavima, a na terenu će se suočiti najbolji napad (Juventus) i najbolja odbrana (Inter) u Kalču, pa kom obojci, kom opanci! U prethodnih 15 takmičarskih okršaja publika samo jednom nije videla golove, ali ne u Torinu gde je poslednji takav slučaj zabeležen pre 16 godina!

Meridianbet kvote za Derbi Italije se nalaze ovde.


2.3.2016. Inter: kako naći put do mreže Juventusa?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *