Juventus zna kako treba protiv Rome, pa makar i bez Bonućija

Juventus zna kako treba protiv Rome, pa makar i bez Bonućija

Juventus i Roma su u prethodnih nekoliko godina igrali glavne uloge u Kalču, ali se ta borba uvek završavala na identičan način, odnosno sa Skudetom u vitrinama Stare dame.


Verovatno nas i ove sezone očekuje slična situacija na Apeninskom poluostrvu, a uvod u zanimljiva dešavanja koja se očekuju u Seriji A, odigraće se na Međunarodnom kupu šampiona u američkom gradu Foksborou koji se nalazi u neposrednoj blizini Bostona.

Prethodnu godinu u italijanskom fudbalu, Juventus će upamtiti po novoj tituli šampiona, šestoj uzastopnoj i novom neuspešnom pokušaju da osvoji UEFA Ligu šampiona, a Roma po još jednoj godini jalove jurnjave za Bjankonerima i oproštaju Frančeska Totija. Neki su skloni da misle da će Juventus još jednom dominirati u Italiji, ali treba se podsetiti da je Roma imala samo četiri boda manje i da je postigla čak 90 golova!

Dobre vesti za Vučicu su da je Radja Naingolan nedavno potpisao četvorogodišnji ugovor sa klubom za koji je izjavio da mu savršeno odgovara. sa druge strane, Juventus je ostao bez Leonarda Bonućija koji je prešao u Milan, pa će biti izuzetno zanimljivo videti kako će ovaj beskompromisni fudbaler izgledati na San Siru.

U poslednja četiri ligaška okršaja svaka ekipa je pobedila po dva puta, ali je samo u poslednjem palo više od tri gola. Meridianbet kvote za ovaj duel pogledajte ovde.


22.7.2017. Ponovo Juventus i Barselona, ali ovoga puta nije Liga šampiona u pitanju


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *