Partizan Novi Pazar

Kada Partizan igra sa Voždovcem, bodovi su garantovani

Posle remija u Večitom derbiju Partizan je pobedio na dva meča bez primljenog gola, a sada dočekuju Voždovac u Humskoj gde bi trebalo lako da pobede.

Na prethodnih šest mečeva sa Voždovcem Partizan je vrlo lako pobedio, a na tri od tih šest mečeva „Zmajevi“ su imali crveni karton. Na prethodnih sedam mečeva u Humskoj „crno-beli“ su pobedili.

Protiv Voždovca redovno bude mnogo golova, na poslednjih sedam mečeva je bilo 3+, a u tim mečevima Partizan je postigao po bar dva gola.

Voždovac je takođe u odličnoj formi. Od početka prolećnog dela prvenstva „Zmajevi“ imaju tri pobede. Samo je Novi Pazar pružio dostojan otpor i izgubio 1:0, dok su Radnik momci sa Voždovca pobedili 3:0, a Bačku 4:0.

Ipak duel sa drugoplasiranim timom na tabeli je nešto sasvim drugačije. Kvota na Partizan je 1,20 što govori koliki su favoriti momci koje sa klupe vodi Marko Nikolić. Otkako je on ponovo preuzeo tim „crno-beli“ su mnogo konkretniji, pogotovo u napadu.

Posle remija u Večitom derbiju žele da se približe Crvenoj zvezdi, a pobeda u ovom meču bi stavila dodatni pritisak pred Zvezdu na meču sa Čukaričkim.

Ipak, savetujemo da odigrate na golove u ovom duelu. Meridianbet kvote na 0-2 i 3+ su ovde skoro jednake. Ako se kladiš na 0-2 dobićeš kvotu 1,85, a za 3+ je kvota 1,86.

Partizanovi napadači će ipak biti raspoloženi i verujemo da će uspeti da pogode mrežu Voždovca više puta. Ako se to desi 3+ je neminovno, tako da je to tip koji ovde treba odigrati.