tiket

Kakav prelaz – strašan prelaz!

Čuveno “iz keca u dvojku“ ili “iz dvojke u keca“ je zona u kojoj bi svaki kladioc voleo da se nađe bar jednom u životu, pa da zaokruži dobitni tip sa kvotom koja je uvek negde oko 30. Pogoditi dva puta, pa još na istom tiketu je ravno šansama da naučite da vozite avion za jedno popodne.
Šta onda reći za ovaj fantastičan tiket na kome su pogođena čak dva takva prelaza, osim da čoveku treba dati dozvolu za pilotiranje “zabranjenom“ zonom!

prelaz
Na tiketu se nalazi četiri para Engleske nacionalne lige na kome se uz dva opisana prelaza nalaze i pojačanja u vidu dva tipa 3+.
Alderšot i Grimzbi su odigrali neverovatan meč u kome je viđeno čak sedam golova! Domaćin je na poluvremenu vodio sa 2:0, ali je favorizovani Grimzbi u drugom delu postigao čak četiri gola, uključujući i poslednji u 87. minutu kojim je osigurao trijumf i prelaz 1-2.
Dover je na sličan način rešio problem sa poslednjeplasiranim Altrinhemom, koji se “usudio“ da povede sa 1:0, ali je u drugom poluvremenu ipak poklekao i primio dva gola za pobedu gostiju 2:1.
Halifaks i Borhem su već posle nepunih pola sata igre ispunili “misiju“ zvanu 3+, a krajnji rezultat utakmice je 3:2 za domaćina.
Isti tip 3+ je odigran i na meču Torki – Čester, gde je već u trećem minutu pao prvi gol, pa se sa razlogom očekivalo da do kraja i na toj utakmici bude dovoljno golova. Nažalost, na drugi se čekalo sve do 90. minuta, a za treći nije preostalo vremena, pa je ovaj fenomenalni tiket uplaćen u Meridianu ostao bez dobitka zbog samo jednog nepostignutog gola!