Monpelje je Miću doneo veliku radost

Ko je srušio niz Golden Stejta? Prvoaprilska šala iz Meridiana!

Bio je to 1. april ove godine.Otišao sam do kladionice Meridian kao i svakog petka da odigram tiket za vikend. Nemajući strpljenja da čekam sve utakmice u razmaku od 3 dana ovaj put sam se odlučio da odigram tiket samo za petak.

Iako nije bilo puno utakmica na raspolaganju za taj dan, pronašao sam tri para po odličnim kvotama: Benfika-Braga 1iGG, Monako-Bordo GG i Valjekano-Hetafe 1. Međutim moje nepisano pravilo je da odigram bar 4 utakmice na tiketu,tako da sam morao naći još jedan par.

Tu sam izgubio dosta vremena uzaludno pokušavajući da nađem nešto obećavajuće i onda sam ugledao u listi ponudu za NBA ligu. E sad, da ja makar nešto znam o NBA, to ne bi bio problem.  Pošto zaista ne pratim košarku, a od fudbala ništa više nisam mogao da izaberem,odlučim se da pozovem  druga Saleta koji je vrsan poznavalac košarke.

Gde si Sale, legendo,šta kažeš za večerašnju ponudu NBA košarke? Ima li neka sigurica?“, upitah ga a on će mi na to ko iz topa:

Odlično da si me nazvao, baš sam sada odigrao singl na 5000 dinara da će Boston pobediti Golden Stejt večeras. To ti je baš sigurica, a i poklon kvota!

Kako sigurica crni Sale, kad je kvota 6 da će Boston pobediti“, iznenađen odgovorih ja.

Ma šta čekaš samo uplati što, pre dok ne padne kvota, pola tima Golden Stejtu neće igrati večeras!

Pomalo začuđen njegovim samopouzdanjem pogledah u novčanik i vidim da imam 400 dinara i to uplatih na ova 4 para, čak sam se dugo dvoumio da li da odigram i  ova tri moja para ili samo u singlu njegov,ipak sam se odlučio za sva četiri.

Naveče gledam ja utakmice i Valјekano vodi 2-0, dok Bordo vodi 2-0 takođe. Tu mi treba i gol Monaka. Nerviram se ja tu i već sam i zgužvao tiket, kad ono u 94. minutu igrač Bordoa postiže autogol za konačnih Monako-Bordo 1-2!

Tu sam malo odahnuo,međutim setih se onda da se približava i kraj utakmice Benfika – Braga. Prebacih na tu utakmicu, kad tamo  5-0 za domaćina! Opet, ne verujem šta se dešava i govorim sebi – pa što odigra 1iGG,mogao si igrati 1i3+, 4+, 5+…

Međutim i na ovom meču mi se sreća opet osmehnula i to u 93. minutu. Braga postiže gol iz penala za konačnih 5-1! Ja sav srećan, sad je sve maltene gotovo. 3 para su mi prošla. Ostala je samo Saletova sigurica!

Ipak čisto da vidim šta drugi ljudi kažu za ovaj meč, pogledam ja na internetu aktuelne vesti, kao i savete drugih. Kad ono ceo tim Golden Stejta igra i ne samo to nego imaju 5 uzastopnih pobeda protiv Bostona i te sezone su kući neporaženi! Odmah ja nazovem Saleta prilično iznerviran, kad on briznu u smeh i kaže mi “Aprililili!

U isto vreme ljut i razočaran, tu sam po treći put te večeri uzeo tiket i zgužvao ga. Ovaj put sam ga i bacio u kantu i legao da spavam sa odlukom da prestajem da se kladim, jer u poslednje vreme baš nemam sreće!

Sutradan ustajem i nakon nekog vremena čitajući novosti na mobilnom vidim naslovnu vest “Boston srušio pobednički niz Ratnika i odneo pobedu- 109-106!”

Možete da zamislite moje iznenađenje i sreću kada sam pročitao ovo! Brzo sam iz kante izvadio izgužvani “gubitni” tiket i odmah otrčao do Meridiana da podignem pare. Bio je to  najveći iznos koji sam ikada ja lično dobio na kladionici a iznosio je 28.413 dinara! Zatim naravno i da častim Saleta na odličnom savetovanju!

Ovu sjajnu priču dobili smo od Ratko R. (broj računa 1230336 ). Ratko je nagrađen sa 5.000 RSD na bonus računu i moći će da se sa njima zabavi u Meridianu.

Ako ti imaš neku zanimljivu priču iz kladionice ili anegdotu koju bi hteo da podeliš sa nama piši nam na mojaprica@kladionicameridian.com.

Naredna priča izlazi 6. januara, pošalji nam neki svoj doživljaj ili anegdotu iz kladionice i očekuj nagradu!