Tiket da ne poveruješ sopstvenim očima!

Ko zna zna: šest pogođenih ikseva na jednom tiketu!

Ne kaže se uzalud ko zna zna! Nekome je teško da pronađe makar jedan iks, a neko ih pogodi čak šest na jednom tiketu! I to ne bilo kojih šest, nego šest ikseva iz šest različitih liga koje nisu sve naročito zvučnih imena.

šest
Kladioc je u danu kada se igrao i revanš meč Lige šampiona Real – Mančester Siti pronašao dobitne tipove, osim u plej-ofu turskog kupa, 16-tini finala kupa Norveške i šampionatu Finske, u po jednoj utakmici veoma ”egzotičnih” takmičenja koja se sva zovu istim imenom Premijer: ligi BiH, ligi Južne Afrike i prvoj ligi Egipta!
Zanimljivo je da su četir utakmice završene bez golova (Galatasaraj – Rize, Kajzer Čifs – Blum Seltik, Mariehamn – PK 35 i El Entag – Ithad Al Šortah), dok je na preostale dve viđeno samo po dva pogotka (Kongsvinger – Stromen i Rudar – Vitez).
Kvote su bile odlične, pa je ukupna koeficijent na tiketu dostigao izvanrednih 1969.92. Najveća pogođena pojedinačna kvota (4) je bila na utakici Rudar – Vitez (1:1), koja je u iks otišla tek dva minuta pre kraja, kada je domaća ekipa postigla izjednačujući pogodak.