Kopenhagen Liga šampiona

Kopenhagen želi prolaz dalje, čeka pobedu i Lester

Kopenhagen ima samo jedan poraz u Ligi šampiona, ali broj remija je toliki da im je sada preko potrebna pobeda za prolaz dalje.

Briž je očigledno zalutao u elitno društvo, Belgijanci imaju pet poraza, postigli su samo dva gola i primili 12. Od starta se videlo da nemaju šta da traže u elitnom društvu, a od prošlog kola su izgubili i matematičke šanse za prolazak bar u Ligu Evrope.

Prethodni mečevi ovih rivala znali su da ponude prilično različite rezultate. U prvom meču u grupi bilo je 4:0 za Dance, a samo dve godine ranije u Ligi Evrope Kopenhagen je izgubio istim rezultatom i to na domaćem terenu.

Briž u Evropi pre svega zbog svoje loše odbrane redovno igra 3+. Na prethodnih deset mečeva samo jednom su odigrali 0-2. Nisu previše doprineli golgeterski u ovogodišnjem izdanju LŠ, jer imaju samo dva postignuta gola, a već tri meča nikome nisu zatresli mrežu.

Kopehnagen još uvek nije u drugoj fazi LŠ upravo zbog realizacije. Već tri meča nemaju postignut gol i da nisu za to vreme imali dva remija, sada bi bili bez šanse za prolazak dalje. Ovako, ukoliko Porto ne pobedi Lester njih pobeda vodi dalje.

Nadamo se da će Andrija Pavlović dobiti šansu  iskoristiti je na ovom meču, te tako prekinuti post naadača danskog prvaka.

Veliki motiv imaju gosti, ali ovde pre konačnog rezulata predlažemo 0-2. Teško da će obe ekipe uspeti da prorade i postignu golove posle dužeg posta. Meridianbet kvota na 0-2 je odličnih 1,84.

Ako nas pitate za konačan rezultat, dvojka deluje najbliže sa kvotom 2,05. Ipak, čak i ako Danci urade sve što je do njih i pobede, moraju da čekaju dobar meč Lestera ne bi li bili sigurni u prolaz dalje. Iako rezultatski taj meč “Lisicama” ništa ne znači očigledno da je Ranijeri sve karte bacio na LŠ i da mu je stalo da ostane neporažen u grupnoj fazi najkvalitetnijeg takmičenja u Evropi.