Kad utakmica neće da uđe u iks, onda neće!

Kopljanicima otupelo oružje!

Svega ima na ovom tiketu, od Duplih opklada, preko igara na golove, GG, pa čak i jednog konačnog ishoda. Duple opklade su zastupljene šest puta i to u dve varijante – GG i 3+, što znači da tip postaje dobitan ako obe ekipe postignu najmanje jedan gol, a na utakmici ih bude barem 3; 1 i 3+ ili 2 i 3+, koji podrazumeva da uz pobedu domaćina ili gosta na susretu bude najmanje tri gola ukupno.

tip
Kladioc je probrao parove iz nekoliko takmičenja i liga, a ukupna kvota na tiketu je dostigla 2079.13.
Među ”sigurice” su spadali mečevi koje su u svoju korist rešili velikani Čelzi, Barselona , Seltik i PSV, a jedini čist konačan ishod je bila dvojka na pobedu Gvardiolinog Mančester Sitija.
Međutim, jedan drugi velikan nije dopustio da ovaj sjajan tiket postane i dobitan, a radi se o Ajaksu koji je u Amsterdamu izneverio očekivanja svojih navijača i izgubio od Viljema II rezultatom 2:1. Manje-više za navijače, nego što su u vodu pale i nade kladioca, koji je već video tip kao dobitan pošto je Ajaks poveo već u prvom minutu susreta. Ipak, Kopljanici nisu izdržali pa je Viljem II preokrenuo već u prvom delu igre, ne dopustivši domaćinu da uzvrati istom merom.