Doha tenis Novak Đoković

Kralj Dohe nastavlja pohod, Novak bez problema danas

Tenis je počeo, a Doha je turnir koji je otvorio sezonu. Novak Đoković već ima jednu pobedu, a sada očekujemo drugu.

Sada mu je rival 71. igrač sveta Argentinac Cebaljos, koji je u prvom kolu bio bolji od Florijana Majera rezultatom 6:7, 6:4, 7:6. Argentinac je umoran posle teškog meča. a niko ne očekuje da će pobediti Đokovića.

Pobeda Novaka ima kvotu 1,01, ali naravno da vam to nećemo savetovati da odigrate. Verujemo da će drugi reket sveta i osvajač turnira iz prošle godine ovo rešiti vrlo brzo i efikasno. Ne, nije u pitanji ni igra na to da će se meč završiti u dva seta, već gemovi!

Granica geova je 18,5 a Meridianbet kvota da će biti odigrano manje gemova od tog broja je 1,67. To deluje kao jedina realna opcija. Iako je Đoković daleko od forme koja ga je krasila na početku prošle godine, ako je pobedio Rafu onako ubedljivo u Dohi, sigurno je da Cebaljos neće moći da mu napravi probleme.

Novak zna kako se igra u Dohi, prošle godine je na startu sezone zbrisao Rafaela Nadala sa terena u finalu. Brani bodove i stalo mu je da mu Endi Mari ne odmakne još više na prvom mestu ATP liste.

U češkom duelu takođe od 15 časova Berdih igra sa Veselim i jasno je ko je tu favorit i verujemo da 10. igrač sveta neće imati velikih problema.

Potom od 16:30 Ivo Karlović igra sa Kačanovom iz Rusije i nada se da će u poznim godinama nastaviti da pruža sjajan tenis, a mnogo pažnje biće usmereno i na Endija Marija i njegov meč drugog kola sa Melcerom.

Program u 18:00 zatvaraju Žo Vilfred Conga i Dastin Braun u duelu koji će biti prava poslastica za ljubitelje belog sporta.