Portugal i Ronaldo debituju na Kupu konfederacija, prvi rival Meksiko!

Kristijano juri golove, Švajcarci sigurni

Portugal se redovno muči u kvalifikacijama pa je to tako i sada, ali u tim se vraća Kristijano Ronaldo da povuče svoj tim ka pobedama.

Dva puta su u prethodnim kvalifikacijama igrali baraže i uspevali da se preko Bosne i Hercegovine plasiraju na velika takmičenja, a opet us kiknsuli na startu. Poraženi su na gostovanju od Švajcarske 2:0, a u prethodnim kvalifikacijama su izgubili na startu od Albanije. Ipak u prvom meču nije igrao Kristijano Ronaldo.

Sada im u goste dolazi malena i nejaka Andora, a u ovom meču se pobednik unapred zna, što govori i kvota 1.01 na tip 1. Ni tip 1-1 nije mnogo izdašniji, jer se u tim vratio Ronaldo koji će saterati strah u kosti defanzivcima.

Kristijano je uvek motivisan, pa i u ovim “malim” mečevima i zbog toga predlažemo Slobodnu igru na njega. Kvota da će dati tri gola meču je kroz Slobodnu igru 2,30 i treba pokušati sa tim.

Letonija dočekuje Farska Ostrva, ali taj meč neće obilovati golovima kao duel Andore i Portugala. Farska Ostrva su od dolaska Larsa Olsena na mesto selektora prestala da budu tim za popravljanje gol razlike. Svi se namuče protiv njih, a sa Mađarskom su igrali 0:0. Letonija je Andori jedva postigla jedan gol, a mladi napadač Valerijus Šabala je jedina opasna napadačka opcija tima.

Domaći teren će ovde odigrati ulogu i Letonci će uzeti tri boda, ali neće biti puno golova. Kec i 0-2 su prava mera za ovaj meč.

Na kraju je tu i najzanimljiviji meč grupe između Švajcarske i Mađarske. Švajcarci su oduševili u prvom meču gde su nadigrali favorizovanog prvaka Evrope Portugal, a Mađari su podbacili i igrali 0:0 sa Farskim Ostrvima.

Mađari imaju dosta problema na startu – Guzmič i Kiralji kao stubovi odbrane su se povukli iz tima posle EP, sjajni vezista Adam Pinter je povređen kao i napadači Danijel Bode i Tamaš Priškin. Sa druge strane Švajcarci su svi na broju, uigrani su i motivisani posle sjajne pobede na startu.

Kvota na dvojku je 2,15 i to je naš predlog za igranje kada je ovaj meč u pitanju.