Portugal i Ronaldo debituju na Kupu konfederacija, prvi rival Meksiko!

Kristijano opet raspucan, Mađari su zicer

Švajcarci za sada vode glavnu reč u svojoj grupi kvalifikacija, ali Kristijano Ronaldo ne namerava da im prepusti prvo mesto tako lako.

Protiv Andore je imao šuterski trening i pogodio je tri puta, kao što smo mi ovde i prognozirali. Sad njegov tim igra sa Farskim Ostrvima koja neće biti tako naivan rival.

Posle dva meča Farani imaju četiri boda i nemaju poraz. Pobedili su Letoniju na gostovanju 2:0, a specijalnost im je defanziva. Već nekoliko godina oni nisu tim za popravljanje gol razlike, ali protiv Portugala nemaju šanse. Kristijano se raspucao i posle četiri gola Andori sada očekujemo da u najmanju ruku ima polovičan učinak od toga.

Preko Slobodne igre smo zatražili kvotu da Kristijano postiže dva gola na ovom meču i ona je 2.00 tako da je to naš predlog.

Zahuktali Švajcarci igraju sa Andorom u gostima. Iako tim Vladimira Petkovića zna da promašuje šanse i ponekad ima problema sa realizacijom, sa druge strane je možda i najlošiji tim ovih kvalifikacija. Ako su Seferović, Stoker i Rodriges dali tri gola Mađarima, četiri pogotka u mreži Andore ne bi smela da budu problem. Kvota na 4+ je pristojnih 1,64.

Poslednji meč je jako važan za obe ekipe.Letonci su jedva sa 1:0 savladali Andoru, a onda izgubili od Farskih Ostrva. Sa druge strane Mađarska igrala 0:0 sa Faranima, a onda su u uzbudljivom meču poraženi od Švajcarske 3:2.

Neki bitni igrači u odnosu na EP su se povukli, neki su povređeni i tim je donekle promenjen. Ako i ovde kiksnu polako mogu da se opraštaju od snova o Svetskom prvenstvu, ali to neće biti slučaj. Letonci niti su kvalitetni niti dobro ukomponovani, a Mađari posle EP imaju ogroman motiv da dokažu da mogu u kontinuitetu da igraju sa najboljima.  Kvota na dvojku je 1,85 i to bi moralo da se iskoristi.