SlavisaJokanović

Kvote dana u Engleskoj: Mitrović na tribinama, Jokanović cilja plejof

Slaviša Jokanović zaista sjajno vodi Fulam i nedavno je potpisao novi ugovor. To i ne čudi pošto su sedmi na tabeli Čempionšipa.

Tim koji je ostao bez svojh najboljih igrača niko nije očekivao u borbi za mesto u Premijer ligi, ali su Jokanovićevi momci u poslednjih pet mečeva imali četiri pobede i remi. To ih je dovelo na sedmo mesto na tabeli. Imaju samo pet bodova manje od mesta koje vodi u plejof i to uz utakmicu manje.

Ako sada pobede Lids na svom terenu i njima će se primaći na pet bodova razlike i biti sve ozbiljniji kandidat u trci za najviši rang takmičenja.

Na prethodna tri meča ovih timova bilo je 1:1, ali sada Jokanović računa na mnogo efikasniji meč. U poslednjih šest mečeva su samo jednom odigrali 0-2. Napadači su u formi i Jokanović računa na napadače Martina i Alukoa, kao i na efikasne veziste Johansena i Karnija u ovom meču.

Odbrana je odlična na Krejven Kotidžu ove sezone, ali Lids uvek nekako uspeva da im postigne gol. Zato predlažemo da iskoristite sjajne kvote na golove i iskombinujete 3+ i GG.

Njukasl je prvi na tabeli i izvesno je da će se „Svrake“ vratiti u Premijer ligu posle minimalnog odsustva. Rafa Benitez je odlično posložio svoj tim, a nažalost ni ovoga puta u timu neće biti Aleksandra Mitrovića.

U poslednjih sedam mečeva sa Redingom Njukasl je uvek igrao 3+, pa su zato kvote na veliki broj golova i više nego sjajne. Skoro ćete duplirati ulog na 3+. Dobar tip je i 3-5, a Meridianbet kvota na 4-6 je sjajnih 3,65!