Olimpijakos Efes

Kvote na Efes se ne propuštaju!

Jedina serija četvrtfinala Evrolige koja je otišla u pet serija je ona između Olimpijakosa i Efesa. A kvote na tim iz Turske su sada sjajne!

Iako su Grci od prvog momenta veliki favoriti, Efes je bio nadomak odlaska na Final Four koji će se odigrati na njihovom terenu u Istanbulu.

U dva meča koja su dobili uspeli su da neutrališu Spanulisa i Printezisa, a da igru maksimalno ubrzaju. Uz to su imali dominaciju u skoku, a centarska pozicija je jedina gde je jasno da imaju prednost.

Bivši centar “crveno-belih” Brajant Danston je timu iz Pireja pravio velike probleme, a pod košem je odlično igrao i Derik Braun. Sada se serija opet preselila u Grčku i domaćin je veliki favorit za prolazak dalje.

Meridianbet kvota na 2 je velikih 3,75, što nije opravdano za bilo koga ko je gledao dosadašnje četiri utakmice ove serije. Iako je trenutno nerešeno, Perasovićev tim je izgledao mnogo uverljivije i konkretnije.

Teško da će Spanulis i Printezis dozvoliti da im Efes na njihovom terenu uskrati nastup u završnici Evrolige, ali ostaje činjenica da je turski tim potcenjen.

To znači da treba probati sa igrom u hendikepu. Sve kvote na Efes na ovom meču su odlične, a naš predlog je dvojka uz hednikep od -7,5 poena. Biće ovo još jedan neizvestan meč, a iako ćemo pored Reala, Fenerbahčea i CSKA u Istanbulu gledati i jedan grčki tim to ne znači da će Olimpijakos ovde imati lak posao.

Meč će biti težak i tvrd, a domaćin će se potruditi da maksimalno uspori tempo ove utakmice. Zato treba obratiit pažnju na još jednu kvotu – onu na manje poena na meču. Granica poena je 146,5 a ovde će biti znatno manje poena.

Važnost meča će “skratiti ruku” šuterima, biće tu i promašenih slobodnih bacanja i zicera, odbrane će biti na najvećem nivou. Neće ovo biti lepo za oko, ali će meč biti itekako neizvestan i zanimljiv.