tiket

Lacio uznemirio Fiorentinu, ali umirio kladioca!

Spavaš li mirno, ljubičasta Fiorentino! Fiorentina je sigurno zaapala na u nedelju na Olimpiku, ali nisu spavali Imobile i Radu posle čije je kombinacije u 90. minutu Lacio postigao treći gol u pobedi nad Violom!
Lacio bi verovatno savladao Ljubičaste i bez tog pogotka, ali je on doneo ogromnu sreću kladiocu koji je čekao samo na taj gol Rimljana, pa da proslavi lep dobitak u Meridianu!

Lacio
Tip na toj utakmici je bio IIGG, kao i na pet ostalih parova koji se našli na ovom dobitnom listiću, ali se ispostavilo da je najviše uzbuđenja (po vlasnika tiketa, naravno) bilo upravo na utakmici Lacio – Fiorentina.
Veliki derbi holandskog šampionata između Ajaksa i PSV-a se završio na najbolji mogući način – po Fejenord, ali i po kladioca! Susret se okončao bez pobednika (1:1), ali su oba gola pala u drugom poluvremenu – savršeno da se Fejenord učvrsti na prvom mestu, ali i da se zaokruži tip.
Zagrevanje za glavno večernje uzbuđenje se odvijalo na utakmici šampionata Turske između Osmanlispora i Galatasaraja. Na odmor se otišlo rezultatom 1:1, a u drugom delu igre se ništa nije dešavalo do samo nekoliko minuta pred kraj, u momentima kada je izgledalo da od pogođenog tipa neće biti ništa. Ipak, u periodu od samo dva minuta (85-87), ekipe su postigle po jedan gol i ostavile tiket u životu!
Odlične pojedinačne kvote su vlasniku tiketa donele ukupan koeficijent od preko 1500 i lep dobitak za kraj vikenda!