Aliju neće teško pasti to što mora da se vrati ovoj lepotici

Lako je Aliju, sa EP pravo u zagrljaj OVE lepotice

Reprezentacija Engleske je posle ispadanja sa Evropskog prvenstva predmet velikih kritika, ali izgleda da poraz od Islanda mnogima nije teško pao. Recimo Dele Aliju je verovatno bilo drago što će sa svojom devojkom moći da ode na letnji odmor.

Posle poraza od nordijske ekipe mladog vezistu Totenhema tešila je prelepa brineta koja ga je posmatrala sa tribina. U pitanju je 21-godišnja manekenka u usponu Rubi Mae.

Ona je model Dolče i Gabane, kao i mnogih drugih brendova, sigurno je da je Aliju mnogo lakše da preboli poraz ako je ima kraj sebe.

Neposredno posle poraza od Islanda Ali je prišao tribinama gde ga je sačekala lepša polovina. Njihov poljubac je zabeležen, a pitanje je kako će engleska javnost ovo protumačiti.

Svakako da vezista Totenhema nije delovao previše utučeno, kao ni napadač Lestera Džejmi Vardi. Njegova atraktivna supruga  Rebeka ga je dočekala takođe na tribinama u Francuskoj.

Sve ovo dolazi posle izjave legendarnog Džejmija Karagera o tome da je su fudbaleri iz Engleske razmaženi. On je razlog za njihov neuspeh na Evropskom prvenstvu našao u tome što su previše zaštićeni.

Istakao je da su od samog starta karijere u fudbalskim akademijama, gde imaju sve najbolje uslove, Sve se radi da bi oni bili koncentrisani samo na fudbal, što od njih “ne pravi ljude nego bebe”.

Pominjao je i to da prerano dobijaju velike svote novca, te da zbog toga na terenu “nisu izgledali kao muškarci”.

Iako su svi reprezentativci redom istakli da im je jako teško posle eliminacije, ove slike ne potkrepljuju te tvrdnje.

Evropsko prvenstvo se nastavlja bez Engleza, Island sada ide na Francuze, koji takođe nisu oduševili.

Četvrtfinala počinju u četvrtak duelom Poljske i Portugala, a tu su i duel Italije i Nemačke, kao i susret između Velsa i Belgije.