Aleksandr Lakazet Lion LE

LE: Lion u Istanbulu overava prolaz dalje

Lion je posle prolaska Rome pobedio Bešiktaš u prvom meču četvrtfinala LE, ali nema opuštanja za francuski tim u revanšu u Istanbulu.

Francuzi su zbog napadačke igre pobrali simpatije mnogih, a u prvom meču četvrtfinala ipak nisu ispunili sva očekivanja. Posle sjajnih partija protiv Rome svi su očekivali rutinsku pobedu nad „Orlovima“ iz Turske, ali to nije bio slučaj.

Golom Rajana Babela na samom startu meča Bešiktaš je iznenadio domaćina, ali su pred kraj meča sa dva gola u dva minuta Francuzi uspeli da preokrenu.

Sada će samo jedan gol biti dovoljan Turcima da prođu dalje, a zbog toga je sigurno da se Lion ovde neće povući. Vremena u kojima su francuski timovi bili poznati kao defanzivni su prošla, sada PSŽ, Monako i Lion igraju jako atraktivan fudbal.

Domaćin će biti oslabljen u napadu neigranjem Abubakara, dok će Rikardo Kvarežma krenuti meč, ali nije 100 odsto spreman i pitanje je koliko može da pruži.

Sa druge strane Mamana i Valbuena su lakše povređeni, ali će obojica krenuti u startnoj postavi. Oba tima će krenuti napadački, a zbog toga kao i na prethodnom meču očekujemo golove na obe strane.

Što se tiče krajnjeg rezultata Meridianbet kvota na Bešiktaš je 3.00, a pobeda Liona daje kvotu 2,30. DNB 2 je rezultovan sa 1,68.

Lion ima bolji tim i svaako je favorit u ovom meču, ali nema potrebe rizikovati. Gostujući tereni u Turskoj su uvek „vrući“, a kada se zna da je na samo jednoj od poslednjih 10 mečeva francuskog tima bilo 0-2, treba odigrati na golove.

GG 3+ je prava mera za ovaj meč!