Lester Džejmi Vardi

Lester na raskrsnici: Borba za opstanak ili za Evropu?

Lester je prošle sezone šokirao celu sportsku javnost kada je osvojio titulu u Engleskoj ispred svih velikana i bogatijih klubova.

Ove sezone igraju sjajno u Ligi šampiona, ali im u Premijer ligi i ne cvetaju ruže. Igraju promenljivo od starta sezone, ali Klaudio Ranijeri se nada da će posle sjajnog meča sa Mančester sitijem i pobede 4:2 njegov tim uspeti da zaređa nekoliko dobrih rezutata.

Trenutno je Bornmut dva mesta više na tabeli Premijer lige sa dva boda više i “Lisice” se nadaju da će preskočiti “Trešnjice” posle ovog meča.

Džejmi Vardi je konačno proradio u prošlom kolu kada je dao dva gola, a Ranijeri još uvek mora da poradi na svojoj defanzivi. Već sedam mečeva “Lisice” nisu sačuvale svoju mrežu, a na prethodnih pet mečeva igrali su 3+.

Kvota na 3+ sada je 1,82, što je odlično s obzirom da se zna da Bornmut sa Edijem Hauom na čelu igra prilično napadački fudbal.

Na prethodna četiri meča ovih rivala igrači Bornmuta su dva puta dobijali crvene kartone, a samo jednom je palo više od dva gola. Prošle sezone videli smo dva remija u duelima ovih ekipa, prvo je bilo 0:0 na jugu, pa onda 1:1 na “King pauer stadionu”.

Odbrane ovih rivala definitivno jako slabo funkcionišu, Lester je na poslednjih pet mečeva primao bar po 2 gola, a Bornmut već tri meča prima po tri pogotka.

Razlog za lošu poziciju “Lisica” na tabeli jeste i loša igra na strani, oni su izgubili šest od sedam poslednjih gostovanja. Vezni red Bornmuta pred ovaj meč je okrnjen jer igraju bez Stanislasa, Kuka i Surmana, dok će Dani Simpson zbog suspenzije sa druge strane propustiti meč.

Mi vam predlažemo da odigrate GG, Meridianbet kvota na taj tip je 1,66. Što se tiče konačnog rezultata Lester je svakako favorit. Ukoliko pobede približiće se gornjem delu tabele i nadati ponovnom igranju u Evropi, ako to ne bude slučaj onda će verovatno morati da se bore za opstanak.