Atletiko Madrid Lester

Lester i Vardi stižu u Madrid ali Atletiko nije ljubazan domaćin

Lester za sada beleži sjajne rezultate u eri Krega Šekspira, ali najveći test je pred njima. Atletiko Madrid je domaćin Vardiju i drugovima.

Uspeo je napadač „Lisica“ da uđe u formu i postigne 10 golova u Premijer ligi. Lester je sada skoro sigurno osigrao opstanak, ali u sredu od 20:45 ih čeka mnogo ozbiljniji rival nego inače.

Madrid je pre nekoliko dana uživao u gradskom derbiju, a sada Atletiko na svom „Visente Kalderonu“ dočekuje četu Krega Šekspira. Tim Dijega Simeonea je specijalizovan za nokaut fazu Lige šampiona, pa ne čudi da je na ovom meču Meridianbet kvota na njih samo 1,30, a na goste čak 11!

Čak ni najveći optimisti i navijači Lestera se ovde ne nadaju dvojci. Engleska senzacija od prošle sezone se nada da će imati aktivan rezultat posle ovog meča, ali pobeda deluje kao naučna fantastika.

Sa druge strane Madrid živi za još jednu pobedu Atletika u Ligi šampiona. Ključ toga bi mogla biti odbrana, jer će ovde Lester biti u poziciji da se brani. „Lisicama“ je to omiljena situacija i igra na kontre i duge lopte im je donela titulu prošle sezone.

Sada su bez Vesa Morgana i Benalun će zauzeti mesto u srcu odbrane . Takođe Mendi nije u kombinaciji, ali to nikako neće smetati Kregu Šekspiru.

Domaćin ima mnogo veće probleme. Već neko vreme su bez Tijaga, Vrsaljka i Avgusta Fernandeza, kao i rezervnog golmana Moje. Kevin Gameiro i Niko Gaitan su i dalje lakše povređeni i zbog toga neće startovati na ovom meču.

Ipak i bez njih tu su Antoan Grizman, Koke, Saul, Karasko i ostatak Simeoneovih ratnika. Ovde će Atletiko pobediti, a verujemo uz najviše dva postignuta meča na golu i bez primljenog gola. Zato predlažemo da odigrate tačan rezultat 1:0 ili 2:0, odaberite sami!