Dinamo je protiv Juventusa pregažen, ni sada im se ne smeši lepša sudbina

Leverkuzenu je X navika, Dinamo preti iz prazne puške

Nastavlja se Liga šampiona i na programu je treće kolo, a u utorak između ostalog svoj meč igra i jedan tim sa ovih prostora – Dinamo iz Zagreba.

Zdravko Mamić uspeva da prodaje igrače i zarađuje na tome, redovno igra u Evropi, ali Dinamo retko pobeđuje. Uspeli su da postave neke negativne rekorde LŠ, a sada na Maksimir stiže Sevilja.

Teško da će se Dinamo proslaviti u duelu sa ovakvom ekipom, za sada imaju dva poraza i gol razliku 0-7. Sa druge strane Sevilja je u poslenja tri meča uspevala da sačuva svoju mrežu, a svaki put je meč “ulazio” u 3+.

Treba znati i da je Monako u sjajnoj formi te da CSKA nema pobedu u poslednjih šest mečeva u LŠ. Kada je meč Bajera iz Leverkuzena i Totenhema u pitanju, razmislite o tipu X.  Bajer je remizirao poslednja četiri meča u LŠ, a na tri je iks došao iz iksa na šta je kvota sjajna.

Borusija dočekuje Sporting, a “Milioneri” su specijalisti za golove. Na poslednja četiri meča bilo je 3+ kada su dueli tima iz Dortmunda u pitanju.

Legija dočekuje Real koji je pobedio u poslednjih šest mečeva,a Legija dolazi posle jednog od većih poraza u istoriji LŠ – Borusija ih je dobila 6:0.

Juventus i Lion su igrali tri puta u istoriji i svaki put je “Stara dama” pobeđivala uz nerešen rezultat na poluvremenu.

Kopenhagen je krenuo na pohod na LŠ kroz kvalifikacije, odigrali su osam mečeva i ni u jednom nisu bili poraženi. Ipak dolazak Lesteru u goste je ubedljivo najveći test do sada…

Još jedan tim koji je krenuo kroz kvalifikacije je Briž. Od osam dosadašnji mečeva na sedam je bilo 3+, a deluju kao tim za popravljanje gol razlike posle dva ubedljiva poraza na startu. U poslednja tri meča nisu dali gol, a u poslednjih četiri su primali više od tri gola.