Juventus Liga 1

Liga 1 i Juventus za veče ispunjeno fudbalom!

Došla je subota, a sa njom i fudbal! Večeras će Juventus pokušati da ode na dvocifrenu razliku u bodovima u odnosu na Romu.

“Vučica” igra odlično ove sezone, ali kao što smo i navikli kada Juventus uhvati zalet, ništa ih ne može zaustaviti. Još jedan “Skudeto” im se već sada smeši, pošto imaju sedam bodova prednosti u odnosu drugog na tabeli.

U današnjem meču Juventus juri svoju 30. uzastopnu pobedu na domaćem terenu u Seriji A, a na prethodnih sedam mečeva na Juventus Areni bilo je 1-1. Sada im u goste uz sve to dolazi tim koji četiri meča zaredom ne zna za pobedu.

Uz Dibalu i Iguaina u prvoj postavi, kao i Marka Pjacu koji je u sjajnoj formi sigurni smo da će ovde bez problema doći 3+, a za one hrabrije predlažemo i 4+.

Dok se čeka meč Juventusa tu je Liga 1 čiji mečevi počinu 45 minuta ranije. Nansi dočekuje Tuluz kome na poslednjih pet mečeva na svo terenu nisu dali gol. Uz to već četiri meča su bez gola, pa je ovde 0-2 već viđeno.

U duelu timova koji se bore za opstanak Bastija želi da se pobedom nad Anžerom približi timovima koji su van opasne zone. Ipak Anžer već šest utakmica nama poraz od njih, a isto toliko mečeva je prošlo od poslednje pobede Bastije u Ligi 1. S obzirom na to ovde 1 deluje kao najbolji tip, a kvota na to je 1,83.

Fenjeraš Lorijen se takođe nada dobrom rezultat jer gostuju Renu koji je ekipa u najgoroj formi u ligi. Oni su dobro počeli sezonu, ali sada već deset mečeva nemaju pobedu i pali su na deseto mesto na tabeli.

Svi alarmi su popaljeni u klubu,  a oba tima se nadaju da ovde mogu do pobede. Ipak i jednu i drugi su u lošoj formi i verujemo da je ovo odlična prilika da se odigra X.

Na kraju tu je i klasik francuskog fudbala – meč između Lila i Bordoa. Pobedom nad Kanom u prošlom kolu Lil se odvojio malo od dna tabele, dok je Bordo na stabilnom sedmom mestu.

Što se tiče našeg predloga on je kao i na prvom meču 0-2 jer je na poslednjih 7 utakmica samo jednom u duelima ovih rivala bilo 3+.