Liga 1

Liga 1: Tri puta 3+ u 0-2 ligi!

Liga 1 se nastavlja i izgleda da će ove sezone borba za prvo mesto na tabeli biti mnogo zanimljivija nego ranijih sezona.

PSŽ štuca na startu sezone, a u subotu se sastaju sa Nansijem u prvom meču programa za taj dan. Kvota na 2 je 1,33 i vredi je odigrati.

Program počinje meč Tuluza i Monaka, a iako Tuluz sjajno igra na startu teško da ovde može do bodova. Sjajna timska igra i odbrana biće dovoljni Monaku za pobedu koja se ceni kvotom 2,40.

Nica i Lion igraju derbi kola, nažalost bez Marija Balotelija. On je u prethodnom kolu golom u 86. minutu doneo pobedu timu, a onda je dobio žuti karton zbog skidanja dresa. Do kraja meča je uspeo da dobije i crveni karton…Čak i bez njega ovde očekujemo odličan fudbal i 3+, iako Liga 1 važi za mesto gde se redovno viđaju 0-2 rezultati.

Malo golova predviđamo na tri meča. Bastija je prethodne četiri utakmice odigrala 0-1, a ovde vam ipak predlažemo 0-2.

0-1 je redovan tip i na mečevima Gengana, koji igra sa indisponiranim Lilom na domaćem terenu. Nekada je Liga 1 bila mesto gde je Lil bio u vrhu, a sada će se boriti za opstanak. Na ovom meču će takođe biti 0-2 gola, uz pobedu domaćina.

Liga 1 je kao što smo ranije pomenuli takmičenje u kome tradicionalno ima malo golova, a tako će biti i u duelu Lorijena i Nanta. Dva tima su u donjem delu tabele, nećemo se ovde nagledati ni fudbala ni golova.

Još jedan meč sa više golova videćemo u Monpeljeu gde gostuje Kan. Na mečevima bivšeg prvaka je znalo pasti i po šest golova, tako da ako negde bude 3 + biće u ovom meču. Kvota je 2,09.

Predložićemo i jedan X, a to je u meču Rena i Bordoa. Timovi imaju isto bodova, u sličnoj su formi i dele ih samo dva više postignuta gola Bordoa. X daje kvotu 3,15 i mi verujemo da će doći.

Najtrofejniji klub Francuske Sent Etjen odavno nije u borbi za titule, a izgleda da će i ove sezone biti u sredini tabele. Jači su od Dižona, a očekujemo i da bude golova na meču. 1 i 3+ su naš predlog. Na kraju je tu i kec na Marsej jer je vreme da ovaj tim koji nesumnjivo poseduje kvalitet proigra i krene da se penje na tabeli.