Šalke PAOK

Liga Evrope: Kad ne igraju Zvezda i Partizan, prate se Olimpijakos i PAOK!

Pre nego što se nastavi Superliga Srbije u fudbalu imamo početak eliminacione faze Lige Evrope, gde nastupaju Olimpijakos i PAOK.

Bratski klubovi Crvene zvezde i Partizana mnogo bolje prolaze u Evropi nego naši velikani i to je tako već godinama. Sada su se dva rivalska grčka kluba našla u nokaut fazi Lige Evrope.

Zvezda je tokom godina izgradila prijateljske odnose sa Olimpijakosom, pa će Zvezdaši verovatno navijati za grčke „crveno-bele“ protiv turskog Osmanlispora. Meridianbet kvota na pobedu domaćina je 1,70.

Olimpijakos je u poslednjih nekoiko mečeva u Evropi igrao 0-2 i to treba imati na umu. Sa druge strane Osmanlispor se pokazao kao prilično jak protivnik. U grupi sa Viljarealom, Cirihom i Steauom bili su prvi, a sve mečeve igrali su 3+!

U sudaru ova dva tima ipak na punom Karaiskakiju dajemo prednost domaćinu. Odigrajte 1 jer će Olimpijakos imati prednost pred gostovaje u Turskoj.

PAOK ima mnogo teži posao, pošto igra sa Šalkeom. Prethodni put ova dva tima su takođe igrala u nokaut fazi, ali tada u kvalifikacijama za LŠ. Nemci su tada u Solunu bili bolji sa 3:2, a u Gelzenkirhenu je bilo 1:1.

Kvote na ovaj meč su sjajne! Iako je PAOK domaćin 1 je 4,10, a dvojka je 2,05! Ako mislite da ćemo ovde videti dosta golova, 3+ se ceni kvotom 2,29.

Teško je zaista prognozirati, jer ovo zaista deluje kao izjednačen meč, ali zašto onda ne probati sa X? Kvota i na to je odličnih 3,20, tako da vredi pokušati! A da li će sa jedne strane Željko Brkić i sa druge Matija Nastasić zaista podeliti bodove, to nam ostaje da vidimo večeras, na Tumbi!