Dinamo Kijev Liga šampiona

Liga šampiona: Ajndhoven i Kijev mesta gde se rešava sudbina

Poslednje kolo u najkvalitetnijem takmičenju u Evropi retko gde donosi bitne mečeve, a Liga šampiona ovog utorka ima jako bitne mečeve u Holandiji i Ukrajini.

Većina grupa u LŠ već ima jasnu situaciju, osim grupe B, u kojoj je još uvek sve moguće. Jedina ekipa koja nema nikakve šanse je Dinamo iz Kijeva, koji ima dva boda u dosadašnjem takmičenju.

Dok Benfika i Napoli biju svoju bitku, fudbaleri Bešiktaša se nadaju da bi pobedom u Kijevu uspeti  da se plasiraju dalje. Bez obzira na ostale rezultate pobeda “Orlovima” donosi prolazak dalje.

Ipak, tradicija ne ide u korist Turaka. Na poslednja tri meča u Kijevu nisu dali gol, a Liga šampiona je u duelu ovih rivala u prvom delu grupne faze videla remi 1:1.

Ipak Dinamo nema postignut gol na protekla tri meča u Ligi šampiona, pa stoga savetujemo ipak da se ovde odigra 2. Meridian je dao kvotu 2,45.

Drugi meč u kome se mnogo odlučuje igra se u Ajndhovenu. PSV ima prilično lošu sezonu u LŠ ove godine, imaju samo bod iz pet mečeva. Taj bod uzeli su upravo u meču sa Rostovom, kada je u Rusiji bilo 2:2.

Ruska ekipa je u prošlom kolu sve iznenadila pobedom 3:2 nad Bajernom i sada ima četiri boda. Ipak, zbog remija sa PSV-om u prvom delu takmičenja ova pobeda im neće ništa značiti, ako izgube sada.

Na liniji je nastavak takmičenja u Ligi Evrope, pošto je Liga šampiona sa ovim mečom završena za oba tima. PSV je primio bar dva gola u poslednja četiiri meča, a Rostov sve svoje mečeve igra 3+.

Zbog toga je predlog jasan – igrajte na golove. GG 3+, a konačan ishod ovaj put treba preskočiti.