AEK Juventus Liga šampiona

Liga šampiona: Juventus pada lagano u Grčkoj!

Košarkaška Liga šampiona se nastavlja, a atinski AEK želi da popravi ipak bled utisak iz prvog meča sa litvanskim Juventusom.

U prvom meču je AEK jedva sa jednim poenom razlike pobedio i ostavio je današnjim gostima nadu da mogu da prođu dalje. Sada će Grci želeti da dođu do sigurne pobede koja bi ih odvela na Monako u narednoj fazi takmičenja.

Hendikep na ovom meču je -12,5 poena, a verujemo da će AEK imati dovoljno kvaliteta i ozbiljnosti da ubedljivo pobede u ovom meču. Ako se zaustavi šut Litvanaca ovo je siguran 1 čak i uz hendikep.

Pinar Karšijaka je u prvom meču sa Frankfurt Skajlajnersima izgubila deset poena razlike i trebaće joj sjajan meč na domaćem terenu da bi prošla dalje.

Pitanje je može li turski tim koji ove sezone igra jako promenljivo to da učini, a ako odigrate 2 sa hendikepom to će značiti da Frankfurt prolazi dalje. Nemački tim će teško ispustiti stečenu prednost i zbog toga ovde takođe predlažemo igru sa hendikepom, ali ovoga puta dvojku.

Liga šampiona od 18:30 nudi meč Nimburka i Sasarija. Ovde se već zna ko je prošao dalje, pošto su Italijani ubedljivo dobili prvi meč. Stoga deluje nejasno zašto je hendikep -10,5. Za one hrabrije predlažemo „čistu“ dvojku na Dinamo Sasari sa kvotom 5.  Ako ne želite to da odigrate, 2 uz hendikep -10,5 je potpuno izvesna opklada.

Liga šampiona će se za večeras završiti oko 22 časa, pošto u 20 počinje meč Oldenburga i Saratova. Rusi su prvi meč dobili sa tri poena razlike, a i u ovom meču očekujemo neizvestan duel. Odigrajte da će se meč završiti sa razlikom između 1-6 poena i Meridianbet kvota će vas iznenaditi i to prijatno.