Borusija Dortmund Monako

Liga šampiona: Monako čuva prednost, Dortmund napada polufinale

Monako je prvi tim posled dve godine koji je pokorio Vestfalen. Dortmund nije znao za poraz Borusije u ovom gradu od 2015. godine.

Ipak, posle šoka koji je usledio zbog napada na autobus u kome su se nalazili fudbaleri „Milionera“ tim Tomasa Tuhela nije uspeo da se oporavi na vreme.

Meč sa Monakom odigran je manje od 24 časa posle nemilog događaja u kome je Mark Bartra zaradio povredu ruke, a na sreću niko drugi nije bio povređen.

Uspeli su „Kneževi“ u takvim uslovima da pobede 3:2 na gostovanju i sada imaju prednost pred revanš. Ipak, ona ne mora puno da znači, jer samo jedan gol vodi Borusiju u narednu fazu.

Obe ekipe igraju jako ofanzivno, tako da je Monako zaređao šest mečeva 3+ u Ligi šampiona. Borusija Dortmund nije ništa manje efikasna, od poslednjih 11 mečeva samo na dva nije bilo tri ili više golova.

Monako je čak na prethodna tri meča postizao po tri gola, ali to sada ipak teško da će biti slučaj. Odbrana Borusije će biti na mnogo većem nivou nego u Nemačkoj.

Osim Bartre Tomas Tuhel ne može da računa na Marija Gecea i Andrea Širlea, dok će i Leonardo Žardim imati glavobolja. Fabinjo nije tu zbog kartona, a Sidibe je povređen pa će opet na bekovskom mestu od starta biti Ture.

Meridianbet kvota da neće biti golova na ovom meču je čak 20, što dovoljno govori o tome kakav će se fudbal igrati. Naravno, mi ovde predlažemo igru na golove i to 1-2 gola u drugom poluvremenu. Kvota je sasvim solidnih 1.83.

Ako neko ipak ima svog favorita, ponuda je sjajna. Pobeda Monaka se ceni kvotom 2,10, a ako odigrate na „Milionere“ imaćete više nego utrostručen ulog!