Rejer Venecija Liga šampiona

Liga šampiona: Venecija želi manje poena, Monako u prednosti!

Košarkaška Liga šampiona je došla do četvrtfinala, a tu imamo veoma neizvesne mečeve i posle prvih duela ništa još uvek nije gotovo.

Najveću prednost u prvoj utakmici stekao je Monako koji je pobedio Dinamo Sasari 73:62 u kneževini. Dobro poznata lica vode glavnu reč u Monaku, gde je najbolji igrač ove sezone nekadašnji igrač Budućnosti Di Bost, tu je i nekadašnji igrač Unikahe i Makabija Nik Kener-Medli. Na pleju je reprezentativac BIH Zek Rajt i oni su definitivno favoriti.

Sa druge strane najveću opasnost će predstavljati Rok Stipčević je najveća pretnja po koš protivnika. Na svom terenu Dinamo Sasari će pobediti, ali ne dovoljno da prođe dalje. Pobeda sa razlikom od 1 do 6 poena daje kvotu 1,96.

Venecija je tim koji igra na izuzetno mali broj poena, a Pinar Karšijaka je u prvom meču uspela da protiv njih odigra meč sa 74 poena i pobedi. Liga šampiona bi posle ovog meča mogla ostati bez predstavnika iz jedne zemlje, a mi mislimo da će to biti Turska. Odigrajte 1 na Veneciju.

Partizanov rival iz grupe Ludvigsburg bio je najefikasniji tim prvih mečeve četvrtfinala. Dali su 92 poena u gostima i sada žele na svom terenu da overe prolaz. Meridianbet kvota na ovaj kec je pravi poklon – 1,95. Banvit ima odličan tim, ali kako sezona odmiče Nemci sve više dižu formu i zato smo uvereni da prolaze u polufinale.

Liga šampiona nam je priredila i nešto što jako retko viđamo u košarci – remi! U prvom meču četvtfinalnog duela Liona i Tenerifea bilo je 62:62!

Sada se igra na ostrvu, a Tenerife ove sezone igra sjajno. U španskom prvenstvu su na drugom mestu iza Valensije, a ispred sva tri španska evroligaša. U poslednje vreme su pali u formi i za njihovu poziciju u Endesi možda i ne bi bilo loše da sada ispadnu.

No od toga neće biti ništa, Tenerife ovde očekuje pobedu i to ubedljivu, tako da uz 1 dodajte i hendikep.