Memfis Depaj Lion

Lion i Gengan žele da zaustave loš niz i pojure Evropu

Memfis Depaj je došao u Lion i odmah se vratio u formu, a doneo je i pobedu u prošlom kolu posle čak dva uzastopna poraza.

Gengan je u sličnoj situaciji, oni nemajuu pobedu šest kola. Lion drži četvrto mesto koje vodi u Ligu šampiona, ali su mu PSŽ i Monako pobegli na nedostižnu razliku posle tri poraza u poslednjih šest kola.

Kada gostuju Genganu prvotimci Liona imaju uspeha. Na prethodna tri gostovanja su uspeli da pobede današnjeg protivnika,a  domaćin je u seriji od tri poraza.

Oba tima će biti bez pomoći po trojice fudbalera, tako da u tom smislu niko nije u prednosti. Dok sa jedne strane Gengan generlno igra sa malo golova ove sezone, dueli sa današnjim protivnikom su im uvek efikasni.

Na duelima ova dva rivala od šest mečeva samo jednom je bilo 0-2, dok je na devet od deset poslednjih mečeva na stadionu Rodoru upravo bilo dva ili manje golova.

U poslednje vreme gosti igraju efikasno, pa su u prethodnom meču pregazili Nansi 4:0 sa Depajom u timu. Očekuje se da problematični Holanđanin startuje meč, ali u Ligi 1 njegov kvalitet će sigurno doći do izražaja.

Sve nade se polažu u ove sezone sjajnog Aleksandra Lakazeta, koji je sa 19 golova jedan od najboljih strelaca takmičenja, samo Edinson Kavani ima bolji učinak.

S obzirom da različite stilove igre protivnika nikako ne bismo smeli da prognoziramo koliko će golova ovde biti. A Lion iako nije u top formi trenutno se nalazi u boljoj situaciji od protivnika. Meridianbet kvota na 2 je tačno 2,00!