Lester i Lion očekuju rutinske pobede

“Lisice” i Lion rutinski, odluka na severu

Dinamo iz Zagreba nikome nije napravio problem do sada, pa onda i Lion očekuje pobedu koju mora da ostvari da bi ostao u igri za prolaz dalje.

Lion ima četiri boda, a Juve  koga “juri” ima četiri boda više. Nadaju se Francuzi porazu “Stare dame” u duelu sa Seviljom, ali pre toga moraju da dobiju Dinamo na Maksimiru.

S obzirom na formu “Modrih” u Ligi šampiona ne bi smeo Lion da ima problema u Zagrebu. Predlažemo 2-2 i uz to 3+.

Juventus u Sevilju ide bez šest prvotimaca. Dibala i Iguain su van stroja pa će napad predvoditi Mandžukić, nazad nema Benatije, LIhtštajnera i Barzaljija, a u sredini nedostaje Pjaca. Verovatno će Alegri menjati formaciju igrati 4-3-3.

Sevilja pet mečeva nije primila gol i na svim duelima bio je 0-2, pa tako verujemo da će biti i sada u duelu sa desetkovanim Juventusom.

Lester je u prošlom kolu remizirao sa Kopenhagenom i tako prekinuo niz od tri pobede. Sada protiv Briža žele pobedu. Belgijanci imaju nula bodova i deluju kao da su zalutali u elitno društvo. Ovde odigrajte da Lester neće promiti gol, a 1-1 je sigurno.

Kopenhagen i Porto možda i rešavaju pitanje ko će proći dalje u ovom kolu. Na svom terenu igraju Danci, a u Portugalu je bilo 1-1 iako je Kopenhagen od 66. minuta igrao sa igračem manje.

Kopenhagen ima dva boda manje od Porta, ali u poslednjem kolu igraju sa Brižom. Pobedom ovde bi stavili sudbinu u svoje ruke. Kopenhagen je na poslednjih pet mečeva u Evropi igrao 0-2, a na poslednjih 10 samo su jednom poraženi. Igraju pred svojim navijačima i smelo predviđamo da će oni biti tim koji ide dalje iz ove grupe. Odigrajte 1.