Enfild spreman za Mersisajd derbi, Liverpul veliki favorit!

Enfild spreman za Mersisajd derbi, Liverpul veliki favorit!

Liverpul u 280. Mersisajd derbi ulazi u naponu snage i sa napadačima koji su na poslednjih devet utakmica samo jednom postigli manje od tri gola, ali su i tada bar jednom uspeli da pronađe put do mreže (Čelsi 1:1)!


Sa druge strane, Everton je takođe oživeo posle dolaska Sema Alardajsa i u tri prethodne takmičarske utakmice ostvario sve tri pobede uz gol razliku 9:0!

Nije teško zaključiti da je pred nama još jedan uzbudljiv gradski derbi koji je doduše umeo da se završi sa malim brojem golova, ali s obzirom na formu Kutinja, Firmina i Salaha, kao i na novo samopouzdanje Evertona, ovde vrlo lako može da bude bar po dva komada u svakom poluvremenu! Meridianbet ponuda za golove je zaista odlična, a predlog za tip je najmanje tri u drugom delu igre po kvoti 3,40!

Liverpul se nalazi na četvrtom mestu sa 14 bodova manje od ”skoro” novog šampiona Mančester Sitija, ali i sa šansom da stigne Čelsi na trećem, pošto su Plavci u drugom od tri gradska debija u ovm kolu Premijer lige poraženi od Vest Hema.

Everton se pokrenuo punom snagom od dolaska Velikog Sema u klub, ali posle tri uzastopne pobede, postoji opasnot da se malo i ne zanesu, što na Enfildu može poprilično da ih košta s obzirom koliko su se razgoropadili fudbaleri Jirgena Klopa!

Odnos pobeda je na strani Crvenih (117:82) i mada je broj pobeda Evertona daleko od zanemarljivog, poslednjoj su se radovali pre sedam godina kada su na Gudisonu slavili sa 2:0!

Meridianbet kvote za Mersisajd derbi se nalaze ovde.


1.4.2017. Engleski fudbal: Premijer liga se nastavlja Mersisajd derbijem, Liverpul favorit na Enfildu!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *