Malaga Las Palmas

Malaga je u krizi, a Las Palmas je idealan za prekid loše serije

Malaga je uz već prežaljenu Osasunu tim u najgoroj formi u Primeri, a Las Palmas deluje kao idealan gost da se serija poraza prekine.

Domaćin nema pobedu već devet mečeva i sada su timovi koji se nalaze u zoni ispadanja na sedam bodova od Malage. To nije mala prednost, ali ako se nastavi sa porazima tim sa La Rosalede bi mogao da bude u velikim problemima.

Las Palmas je na dva mesta iznad svog protivnika sa čak pet bodova više, ali ni ostrvljani nisu u dobroj situaciji. Imaju samo jednu pobedu na poslednjih pet mečeva, a pogotovo su loši na gostovanjima.

Na prethodna tri gostovanja nisu postigli gol, a na pet od poslednjih šest gostujućih mečeva su poraženi. Oduvek je Las Palmas važio za tim koji većinu bodova skuplja na svom terenu, pa je tako i ove sezone.

Što se tiče povreda, Malaga je u mnogo većem problemu. Nekdašnji reprezentativac Srbije Zdravko Kuzmanović je samo jedan u plejadi igrača koji nedostaju. Najviše će nedostajati jedan od najubojitijih igrača tima Sandro Ramirez.

Nekadašnji napadač Barselone je najbolji napadač tima s sedam golova. Las Palmas će i dalje čekati da veliko pojačanje Hese proradi, a mi do tada savetujemo 1 na Malagu. Što se gostiju tiče, samo trojica igrača su van takmičarskog pogona i neće putovati na La Rosaledu.

Na prethodnih šest mečeva ovih protivnika samo je jednom gost pobedio, a Meridianbet kvota na pobedu domaćina na ovom meču je 1,90. Ako mislite da će još u prvom poluvremenu domaćin povesti 1-1 kvota se penje na 2,90.