Malaga posle Kalija stigla u Buenos Aires

Euroamerikana je jedan od turnira koji organizuju TV stanice, a koje pored velikog komercijalnog efekta, nekim timovima služe kao dobra provera snaga pred početak sezone.
Malaga je već odigrala jedan meč na Euromerikana turniru kada je pre tri dana igrala protiv kolumbijske ekipe Deportivo Kali. Španska ekipa je poražena sa 3-2 iako je na poluvremenu vodila golom Čarlsa.
Malaga je pre puta u Južnu Ameriku odigrala dva prijatelska meča sa nemačkim klubovima Frajburgom i Karslrueom. Frajburg je savladan sa 1-0, dok je u rezultat utakmice sa Karlsrueom bio 3-1 za nemačku ekipu.
San Lorenco je prošlogodišnji osvajač Kopa Libertadores i jedna od najpopularnijih klubova u Argentini sa 15 trofeja u prvenstvima ove zemlje.
U aktuelnoj sezoni San Lorenco igra odlično, posle 18 kola zaostaje za liderom Bokom Juniors samo tri boda, a posebno dobro igra na svom Pedro Bidegain stadionu.
Naime, San Lorenco je pred svojim navijačima poražen samo jednom i to još u martu ove godine.
Poslednji poraz u svim takmičenjima, San Lorenco je doživeo u grupnoj fazi Kopa Libertadores kada je na svom terenu izgubio od Danubija, međutim od tada je ovaj klub iz Buenos Airesa nanizao devet mečeva na kojima nije savladan.
Ovaj meč je za San Lorenco jedini na turniru, dok će Malaga dva dana kasnije gostovati urugvajskom Penjarolu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *