Tiket

Male Švabe pokvarile sjajan tiket!

Kada pogledate ovaj tiket, biće vam jasno zašto u nekim hotelima ne postoji soba sa brojem 13! Sigurno se i vlasnik ove sjajne ”gliste” od listića pita zašto nije tražio jednu manje, ili se bar zaustavio na 12 parova!


Ko zna, možda mu je ranije malerozni broj doneo neki dobitak, ali su mu Švabe iz Augsburga pokvarile ovaj na kome je imao Meridianbet kvotu čak preko 9000!

Male Švabe pokvarile sjajan tiket!

Na tiketu preovlađuju tipovi na konačan ishod, među kojima se nalazi i odlično uhvaćen iks na Derbiju dela Mole u kome je Mihin Torino vodio sve do samog kraja utakmice, ali je onda usledio projektil Iguaina!

Tu je i logičan kec na Svonsija koji se ”čupa”, kao i na Arsenal koji je najzad doneo pobedu Vengeru protiv Murinja. Veoma je zanimljivo kako je došlo IIGG na utakmici Dortmund – Hofenhajm, gde su potrebni golovi pali u poslednjih osam minuta utakmice!

Kako se na tiketu našao kec na Menhengladbah protiv Augsburga koji još nije obezbedio opstanak, ne može lako da se objasni, ali su ”male Švabe” zasluženo osvojile bod koji im je povećao šanse, ali i kladiocu pokvario veliku radost.